Trojmesačná dcérka sa odmieta prisať na prsník

akluj217
1. nov 2022

Ahojte mamičky, chcem sa opýtať či ste mali niektorá tiež taky problém s bábätkom. Moja dcéra prvý mesiac nemala žiaden problém s dojčením už v pôrodnici sa vedela krásne prisať, ako na jeden tak aj na druhy prsník. Zhruba po mesiaci a pol, zo dňa na deň začala odmietať prsník, nechcela sa prisat voec a keď už tak nechcela ťahať. Ak chcem aby sa pekne napila musím ju vždy najskôr uspať, keď to nejde tak s nou treba chodiť alebo ísť do drepu. Neviem už co s ňou. Mali ste niekto niečo podobné? Ak áno zlepšilo sa to? Vopred ďakujem za odpovede.

nwnw
1. nov 2022

@akluj217 klasicky strajk. Len vydrzat 😉

jaskolka
1. nov 2022

Dojcensky štrajk. Sú to presne také obdobia, okolo 2-3 mesiacov
Prejde to.

minesasubu
1. nov 2022

Presne kojo štrajk my to mame teraz maly ma 3 mesiace , ide o to ze uz maju dost silu si vytiahnuť mlieko a kedze teraz tecie pomaly tak sa jedujú 🙂 ja ho kojim poleziacky alebo polobok a je naučení aj na flasku cize mu davam MM vo flaske a je spokojny , treba casto prikladať a ja som aj zvýšila prísun tekutín čaju , cierne pivo , Vinea , lieky zatial neberiem ziadne ale uz uvažujem lebo prsia uz vobec nemam take naliate ako predtym

akluj217
autor
1. nov 2022

@minesasubu aj ja kojím poleziacky ale len v noci. Cez deň som skúšala keď nespala ale vôbec sa nechcela prisať, tak som sa musela znova postaviť a chodiť s ňou

minesasubu
1. nov 2022

@akluj217 ja tiez len v noci kojim poleziacky ale cez den skúšam hocijaké polohy 🙂 som ako gymnastka
Je to obdobie ktore treba vydrzat hlavne si treba zachovať chladnú hlavu a nervy je viem ze je to narocne tiez to mam tak ale viem ze to raz skonci takze drzim palce ❤️

akluj217
autor
1. nov 2022

@minesasubu ďakujem. A dávate cumlik? Niekde píšu ze ho netreba dávať radšej, ale ona mi bez neho nezaspí

nwnw
1. nov 2022

@akluj217 a sme doma 😉. Okolo 6-10t sa meni tok mlieka a s tym cumlom je zblbnute to dieta... Ked strajkuje, tak mas malo mlieka koli cumliku. Bud cumel vyhod, alebo sa zmier s tym ze to dojcenie pojde pomaly ale isto dolu vodou.

akluj217
autor
1. nov 2022

@nwnw nejaké rady ako od toho cumlik postupne odnaucit?

akluj217
autor
1. nov 2022

@nwnw máva ho iba na zaspinkanie a keď moc place na ukludnenie, inak ho ani nechce. Ale neviem ako ju od toho odnaucit

akluj217
autor
1. nov 2022

@nwnw ale keby som mala malo mlieka tak si myslím ze by mi nepriberala tak pekne ako priberá

ivangeline
1. nov 2022

Najprv uspat a potom dat jest alebo naprv upokojit..uspavat a tak prsnik. S jednym som sa prechadzala. Dalsiemu hmkala. Dalsia na fitlopte v nosici a az potom prsnik. Prejde. Ponukat.

minesasubu
1. nov 2022

@akluj217 tak nechcela som davat ani v nemocnici nemal vobec ale ptm prisla ku nam poradkyna a vravela ze v pohode mozeme tak davame a je total závislák 🙂 kojenie to vobec neovplyvnilo ani ked som mu davala z flasky

nwnw
1. nov 2022

@akluj217 strajk je aj ked sazmeni tok mlieka. Niektorym detom to vadi,niektorym nie. Ja som zrusila cumlik presne pre takyto strajk v 6tyzdni.. potom mi trvalo este 2m kym sa to upravilo. Kazdy den som hovorila ze zarobim UM a potom mi to prislo luto.. bolo to narocne. Vsetci do mna hucali ze som ho naucila na cecok,tak sa budi preto. Prdlajz. Ma 5r. 3r bez dojcenia a budi sa stale a celkovo je taka povaha nekludna.
Drzim palce..

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz