Ahojte mam 3.mesacnu dcerku.kojim ju na poziadanie cca kazde 2hodiny plus minus.zvykli sme si ze
Vzdy ked sla spinkat zaspala na prsniku a ja som ju len prelozila popripade supla do kocika.no teraz len ked vidi prsnik spusti krik a plac a ked sa priblizim este viac. Odmieta papat aj 5hodin. Nakojim ju len v polospanku aj to netaha dlho. Neviem co mam robit lebo sa bojim ze stratim mliecko. Cumlik nepouzivame takze place place a neda sa nijako utisit. Dakujem
ahoj, zrejme dojcensky strajk, u nas uz trvaaa... pozri na mamile protokol pre strajk, treba zvysit tvorbu mlieka aj odsavanim ked sa nenadojci, dojcit hlavne v noci a ospalu, skus utisit nosenim v nosici ak sa inak neda a place..
Ked ona nepapa aj 7hodin pocas dna.:( ani flasu nechyta. Manzel mi kupil aj vitaminy na tvorbu mliecka stali okilo 30eur tak neviem co robit vobec....ked nepapa ani zaspat nedokaze
@meggyinka ani môj najprv fľašu nechcel. Skus jej dávať lyžičkou alebo striekačkou. Verím že si zúfalá, aj ja som bola. Hlavne to chce kľud, aby ona necítila tvoju nervozitu. Určite to prekonáte. Držím palce... a neboj sa. Keď bude veľmi hladná, vypije aj UM z fľašky... ako ostatné detičky...
@meggyinka no ešte je tu možnosť ísť k pediatrovi... ak ti bude chudnúť. Ten ťa pošle niekam... neviem... možno gastro??? To už fakt neviem, lebo mne tie bylinky čo som spomínala pomohli a do dnes kojim. Zatiaľ ju nakoj aspoň tak v polospánku ako si písala, a malička hádam opäť nájde dôveru v tvoj prsnik 😉
@meggyinka tak krm v polospánku, spánku..za bdelého stavu ponúkaj, ale nenuť prsník..ona sa zase chytí..hhlavne nestrsuj a prisposob sa jej..nepoužívaš cumel? skús dieťa viac nosiť na tele, spolu spať..a flašu nedávaj, zbytočne si to potom možeš ešte viac pokaziť.. https://dojcenie.wordpress.com/som-zufala/odmie...
Skus litreee caju na dojcenie, Vineu alebo Vitakavu...a najma veela pit. Vela stastia a pokoj zelam...babo vyciti.
@meggyinka mne celkom pomohol caj zo senovky greckej (v prasku) a benediktu. Mozes pit cez den obe. Vela tekutin treba... Odporuca sa to tiez v tabletkach. Ak chces dojcit, odporucam na mamile je zoznam lak. poradkyn, oni sa v tych bylinkach a davkovani vyznaju.. mohla by aj prist k tebe pozriet aky je problem.. zatial dojci vzdy aspon ospalu a odsavaj 🙂
Ahoj. Podľa toho čo píšeš pravdepodobne prekonávate laktacny štrajk. Skus si to vygooglit. Môj synček robil presne to isté. Po prečítaní článkov som pochopila o čo ide. Znížila sa mi totiž tvorba mlieka, tým pádom sa spomalil tok a dieťa na to reaguje odmietaním. Zacala som hneď brať senovku a benedikt a do 3 dni bolo po probléme. Medzitým som si mliečko odsavala a dávala piť z fľašky. Na UM som prejsť nechcela.