Ahojte. Chcem sa len spytat, ci sa mozu trhat zuby, ak dojcim. Mam 6 mes. dcerku a lekarka by mi mala vytrhnut zub, ale bojim sa ani nie anestezy,lebo ta asi do mlieka neprejde ako toho, ci nemozem stratit mlieko alebo ci to nema nejake negativny vplyv. Mate niektora s tym skusenost?
Vdaka
Me trhal zub moudrosti a v pohode,zadny problemy s kojenim.
Dakujem velmi pekne za odpovede. Upokojili ste ma.
@katarina12 ahoj, je to uz sice trosku starsie tvoj prispevok ale sa len chcem opýtať, či to trhanie zubov prebehlo v poriadku v suvislosti s dojcenim. Mne by mali trhat dva zuby mudrosti, tak sa trosku toho obavam. Mozu sa jest aj nejake tabletky proti bolesti? dakujem
Ahoj, uz som aj na to zabudla, že mi trhali zub. Všetko dopadlo bez problémov, mala som lokálnu anestézu, nič ma nebolelo ani počas trhania a ani potom, čo som bola prekvapená. Lebo si pamätám, že keď mi pred niekoľkými rokmi trhali zub, tak ma vyrchaní anestézy bolela hlava aj "zub". Teraz to bolo v pohode. Malú som vtedy kojila až do roka a pol. 🙂
@lenkasop ahoj, cerstva info. Prvy zub mi trhali vcera, stacila jedna injekcia, cele to trvalo tak desat sekund, lebo ze bola dobre postavena. Kojenie uplne v pohode, ziadne lieky som neuzivala, lebo t onastastie nebolelo po vyprchani injekcie, akurat ma priserne z nej bolela hlava. Ale isla som skoro spat a dnes je uz dobre. Zvysne tri mi budu trhat az v lete (poradovnik v nemocnici) a ze to uz bude nejake rezanie dasna a tak, tak to netusim co bude. Ale beriem to tak, ze mala uz bude mat okolo 9 mesiacov, tak to uz snad bude ok
a budu ti trhat obe naraz? lebo ja som chcela obe naraz aby mi trhali, ale nechceli. Tak mam tri terminy v rozpati mesiaca...A ze vraj to trva tak kazda okolo 20 minut ☹ drzim palce aby vsetko dobre dopadlo 😉
No ja mám čerstvú skúsenosť s trhaním zubu,ale mala som silný zápal tak tobolelo napriek injekcii 😒 a dnes mi rezali to dasno kvoli neodtekajúcemu hnisu- bez umrtvenia podotýkam a teraz z toho trápenia sa mi nechce spušťať mliečko doteraz sme problém nemali až teraz a je to strsujúce ked sa malinký tak trápi ☹
@katarina12 mne trhali tiez zub s anestezou a uplne v pohode
mne trhali, dokonca som uzivala aj lieky proti zapalu, ale len 2 dni tusim...ja som to zvladla v pohode. Dalsie trhanie ma caka teraz, ked som tehu 😀 A nemozem ist ani na RTG - to bude sou 😀