Ahojte baby,mám 11 týždňové bábätko kojila som iba 2 týždne potom som dala Um lebo som nič nejedla a maly sa z toho môjho mlieka nenajedol iba sme sa trápili obidvaja tak som dala UM…prestala som kojit zo dňa na deň prsia som mala samozrejme úplne plne tieklo mi z nich mlieko prúdom nebrala som žiadne lieky na zastávu,po týždni som už žiadne mlieko nemala ale teraz má posledné 3-4 dni strašne bolia prsia a teraz som si stlačila jeden prsník a normlame mi vychádza mlieko viete mi poradiť čím to je alebo či to je vôbec mlieko?😅dakujem
Ano, je to mlieko. Neskusis este dojcit? Lebo deti velmi malokedy maju problemy z toho, co mama je, tam su priciny zvycajne ine. Reflux, koliky a tie su priznacne pre nedozretu traviacu sustavu
@anonymgirl16 uff to je smutne ze mamicky nikdo nenauci ako dojcit a takto to vzdy dopadne..😔
@natasha1988 nekojila by som aj keby som to “vedela” vždy keď na to prišlo tak mi bolo normalne zle od žalúdka…najhoršia časť zo všetkého porod v pohode tehotenstvo v pohode ale kojit to mi bolo jak za trest obidvom je takto dobre
@anonymgirl16 takto to dobre urcite nie je...ale kazdy si je strojcom svojho stastia. Netusis, o co svoje dieta oberas😢😢😢
@natasha1988 vzdy nie...moaj bilancia: 2 deti, dokopy 9 rokov dojcenia
@gelifil my sme spokojní stojim si za tým že spokojná mamina spokojne dieťa,tiež som nikdy nechápala prečo ženy ktoré kojit môžu nekoja až kým som to nezažila
@gelifil zas to neprehanaj..ja kojim uz 6a pol roka vkuse,zazila som si s kojenim kadeco,som aj laktacna..ale v zivote by som nieco taketo nepovedala zene v krehkom obdobi po porode..ak je zena takto spokojna,tak je to jej vec..tato zienka sa nepyta,ako zas zacat kojit,tak jej prosim nepis,ci vie,o co svoje dieta obera
@zojanka minimálne uberá svoje dieťa o protilátky, ktoré v UM nie sú.
A to je podľa mňa pre novorodenca riadne dôležitá vec.
Keby že nemá mlieko a skúša, tak vpohode odstaví keď nejde..ale ona mlieko má.
Je to normálne, tvoje telo stále reaguje na prítomnosť dieťaťa. Určite to prejde. No a ja byť tebou, to tak by som to kľudne znovu skúsila. Možno ti telo signalizuje, že už to pôjde tak ako má.A možno nie, tak dáš zas fľašku a nič sa nedeje.
@anonymgirl16
Vôbec sa netráp týmito obviňujúcimi komentármi, nič nie je dôležitejšie ako to, aby ste boli obaja spokojní.
K téme - keď máš naliate prsia a cítiš tlak, môžeš odstriekať alebo odsať ale len kým nepocítiš úľavu, lebo s mliekom to funguje tak, že čím viac sa odsáva, tým viac sa tvorí. Všeobecne sa mlieko tvorí aj mesiace po ukončení dojčenia.
Držím palce!
Bože zas tieto debilné komenty tu.Nechce tak nechce a hotovo.Nie pre každého je kojenie nadpozemský zážitok..ja sama som si podobným aj keď možno horším prešla a úplne chápem..hneď ako som prestala kojiť začala som si materstvo užívať a bola som 100x lepšia matka ako keď som mala dieťa stále na cicke a prerevala som každé kojenie.Kto nezažije absolutne nepochopí.A mne pomohlo brať lecitín aby sa mi neurobili hrčky/mastitída..skús si o tom niečo prečítať..je to normálne dostupné v lekárni😊A mlieko ešte urcite mat nejaké budeš to je normálne že to bude trvať nejaký čas
@larena presne,ja som k malemu nemala bohužiaľ žiadny vzťah žiadna láska na prvý pohľad sa nekonala aj keď som ho veľmi chcela a bol plánovaný…aj ja som stále revala a kojenie to už ani komentovať nebudem vždy vredy v žalúdku keď som vedela že a to blíži 2 dni na to ako som začala dávať UM som začala úplne iný život…áno určite to boli aj hormóny ale viem 100% že to kojenie mi uberalo zo života takto je nám naozaj dobre…len sa čudujem že mlieko odišlo naozaj do týždňa potom ani náznak toho žeby tam ešte nejaké zostalo až teraz posledné dni má začali zase bolieť prsia
to je uplne normalne. mliecne zlazy este normalne funguju. ja uz nekojim rok !! a este stale mi vyjde mlieko