Tampóny do podprsenky

alu123
11. nov 2013

Ahojte mamičky, potrebujem poradiť, momentálne kojím už 2 mesiace, mlieko mi dosť tečie aj medzi kojením. Začala som používať jednorázové tampóny do podprsenky(dosť drahé) - aj cez tieto tampóny mi pretečie mlieko.Potom som si kúpila bavlnené pracie tampóny do podprsenky(jednorázová záležitosť, ale nepomáha) - to som väčšinou skoro celá mokrá a dosť mi to vadí. Čo mám robiť - existuje niečo iné, čo by mi zachytilo mlieko a nestálo to ani veľa peňazí? Prvú dcérku som kojila do 2 rokov, len si nepamätám či sa to po čase upraví - že mi nebude vytekať mlieko. ďakujem

katkaa123
11. nov 2013

Ahoj, mne pomahaju jednorazove tampony Babylove z DM. Myslim, ze stoja cca 2 eura za 30ks. Ine, ani bavlnene som neskusala, takze neviem inak poradit.

mita9
11. nov 2013

@alu123 já používám jednorázové tampony bud od aventu alebo chicco a su vyborne

margarita
11. nov 2013

aj ja som mala tie z DM a stacili mi, aj take pratelne bavlnene, ale to ma nebavilo vkuse prat a nestihali schnut 😀
pamatam si, ze kedysi si zeny proste dali bavlnenu plienku...tak skus, ta by to mala stihat odsat 🙂

miku1
11. nov 2013

@alu123 Ja som používala Babylove z DM. Pri prvej dcére mi tieklo mlieko strašne, asi po 9tich mesiacov prestalo. Na noc som si musela dávať do podpiri bavlnenú plienku. Pri druhej mi tieklo mlieko asi do 4roch mesiacov, teraz už mám pokoj.

m_ij_ka
11. nov 2013

@alu123 ja som kupovala tampony do podprsenky v kauflande a veru dosť som ich aj pomíňala, , čo mi tak mlieko tieklo. do jedného košíka som si až tri tampony musela dávať a na noc som používala plienky alebo uterák .

ikke
11. nov 2013

@alu123
lilypadz - pozri cez google, ale na slovensku sa daju kupit asi iba cez ebay (ebay.de alebo ebay.co.uk)
funguje to na principe zatlacenia bradavky, takze pri spravnom pouziti by mlieko vobec nemalo tiect.

ichbinich
11. nov 2013

@alu123 :
Z jednorazovych su najlepsie Lansinoh. Potom dlho nic, potom nasleduju Chicco, potom zase nic a nasleduju NUK. No a niekedy na konci rebricka su DMkove Babylove, Milupa a kadejake ostatne, najma vlastne znacky... To je moja osobna skusenost. (Mam ich odskusanych dost, syna som kojila 2,5 roka 😉)
Ja som si kupila pratelne, ale co su zvonku s nepremokavou latkou. Myslim od firy Popolino. Tie su OK, lebo su velke. Nevyhoda je, ze ich vidno. Tie pratelne od Avent premokaju.
Na bezne denne pouzitie mam teraz tie NUK a tie pratelne nepremokave. A to preto, lebo ich dostanem v akcii 😉
Ked chcem na 100% ostat sucha alebo nechcem, aby ich bolo vidno, dam si Lansinoh. Tie su najvyhodnejsie cez Amazon.

Tie lilypadz, co spomina @ikke su vraj dobre, ale iba ak zena nema prilis vela mlieka... Lebo potom ten system pritlacenia nefunguje, ked tecie prud mlieka 😉 Prave preto som si ich ani nekupila, lebo vela zien pisalo, ze ked mlieko fakt tecie prudom, nepomozu.

Produkcia by sa mala po case napravit. Ale ak vies, ze budes mat dlhsiu prestavku medzi kojeniami, tak vytecies v "beznom case" kojenia 😉

nika1020
11. nov 2013

Ahoj, nedavno som videla reklamu na akysi klobucik zo silikonu na zachytavanie mliecka..nechces tie skusit?

behulka
11. nov 2013

@alu123 ja som mala tiež látkové, no z vonkajšej strany mali pul vrstvu - nepremokavá a priedušná. Zloženie bambus/bavlna a boli super 😉 nasali fakt dosť a nezničili sa ani po mnohých praniach. Výrobcov je kopec, aj slovenských, aj ceny rôzne, no asi len cez i-net kúpiš.

matozazzo
11. nov 2013

Babylove z DM ale daj si 2ks, niekedy staci vymenit predny kus za cisty 🙂 mne to trvalo asi 2m, potom sa to ukludnilo a stacilo davat len 1ks, neskor uz nic 🙂

egyptanka
11. nov 2013

skus zberacie musle, napr. Avent