Chcem sa spytat ci ste niektora brali tieto tabletky. Mne ich predpisala doktorka lebo som prestala kojit a zda sa mi ze mam niektore z vedlajsich ucinkov. A chcem vediet ci ma niekto skusenost.
ahojte ja som to brala cca pol roka...a musela som ich vysadit...strasne som pribrala necitila som sa dobre boal som nafuknuta bolo mi zle..no ako otras prestala som ich brat sama od seba vie o tom aj doktor poslal ma endokirnologiu tak uvdiim..no ale moja otazka ked ste ich prestali brat mali ste nasledujuce kramy...presn? v pohode? ako stale..lebo mne meskali a prisli take ze som nechapala...neboli silne ale bolestive velmi aj na 3 den ma hrozne bolelo brucho ..tak len ci ste mali nejaka s tym skusenost...
Ahojte chcem sa spytat mam velmi malo mlieka a mala mi odmieta prsnik a stale place ze je hladna.tak mi doktorka predpisala Parlodel a mam ho btat dva krat za den a chcem sa spytat ci si mam pocas toho aj odsavat alebo nie a co mam este robit.dakujem za rady.
@mycuskaa ahoj ja ich beriem.Zatial nemam žiadne problemi.Ake vedlajšie učinky maš?