Prosim len žiadne uražky a blbé komentáre.Toto sa môže stať každému.
S priatelom sme včera večer mali sex.Som 2 mesiace po sekcii.Použili sme prezervatív a ten samozrejme ostal vo mne aj s obsahom.Menstruaciu som ešte nemala a plne dojčím.Teraz mam pred sebou tabletku Escapelle a neviem čo robiť.Či ju užiť alebo nie a zrazu zistim ze som tehotna...Bojim sa že ta tabletka môže ubližiť dcérke.
@basska23 staci si pozriet uz zalozene duskusie, ci poradnu
v návode máš čo písané
@veronikaszabova čitala som nebalo by sa nič stať babatku ale našla dom tam dva prispevku kde sa maminkam deticky zacali dusit.
@sara07 v navide je pisane že sa do mlieka dostane len mininum toho.Ale strach mam obrovský
nebrala by som ju,ani keby som hned mala čakať trojčatá,je to chemická bomba a nemáte predstavu,čo všetko môže narobiť v maličkom organizme,a to všetko sa môže prejaviť aj po rokoch...čo ked vášmu dieťaťu práve takto privodíte napr. neplodnosť v dospelosti či poruchu pečene...rozmýšľajte,či je väčšie zlo toto čo píšem alebo príp. ďalšie dieťa /nebola by st eprvá ani posledná,čo stihne dve deti do roka,dá sa to zvládnuť/
A musíte kojiť? Myslím to tak, že či nemôžete dat dajme tomu 24hod. Umelé mliečko. Ze vezmete tabletku a 24hod nebudete preistotu kojiť a dáte UM.
A keď sa na druhé bábo takto skoro necítite, tak si určite vezmi tabletku po. Vám sa narodí, vy budete vychovávať takto dve malé deti a nie pani čo komentovala predomnou
Daj si tabletku a nedojči deň. Tak ako píšu baby vyššie. Podľa mna je omnoho väčšie riziko to že si po sekcií a bola by si hneď tehotná. Jazva sa musí zahojiť. A nie riskovať.
Tak baby volala som na gyndu-pohotovost povedala som im čo je vo veci.Tabletku som užila mam sledovať malú.Zatial je ok.A UM mi nechce.Uz som skušala ked som chcela nechať malu u našich.Lekar z pohotovosti čo som s nim telefonovala povedal že vo väčšine pripadov to na babatko nemá skoro žiadny vplyv ale mam ju preistotu sledovat a pozorovať zmeny.
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...