Ahojte chcem sa spytat mala uz papa len sunar no ked som jej ho kombinovala s mojim mliekom tak jej chutil teraz uz ked papa len sunar tak sa prieci a bojujeme s nim. Viete mi poradit co s tym? Preco to robi?jeden den v pohode a druhy ho nechce
No lenze svoje uz nemam
Tak si musi zvyknut,trva to tak dva az tri dni.Len tie mlieka nemen,ak prijala napr. Sunar a nerobi jej problem,len sa zacala teraz jedovat tak pri nom ostan.
Alebo mozes skusit este Nutrilon,ci by jej nesiel viac ale potom uz tu jednu znacku.Nasej malej nechutil a mna z neho nadrapovalo ale uvidis.Trvalo jej tak jeden az dva dni kym papala bez strajkovania a placu.
No len zo zaciatku papavala ze bol strajk prvych 30 ml teraz cely cas place a jeduje sa
a keby si jej ho skúsila ponúknuť keď bude v polospánku? nebude ešte tak bojovať a postupne si zvykne na chuť sunaru bez mlieka. prípadne skúsiť inú značku.
Miesaj ho tak,ze vzdy do tej porcie umeleho budes pridavat stale menej a menej svojho az to nezisti,ked bude iba umele.Ale podla vsetkeho by si dala radsej od teba ako sunar.