nas drobec zacal byt prikrmovany v 5 mesiaci.je na UM a asi tyzden pije mliecko uz len nad ranom okolo 5 potom o 9 a na obed ma polievocku po ktorej nechce papat tak 4-5 hodin.potom mu dam kasu alebo domacu presnidavku okolo 5 a pred spanim vyypije flasku mliecka.myslite ze mu to staci?
určite mu to stačí - my sme v tomto období pili mlieko už len ráno o 5, inak boli baby už len prikrmované..
a mozem mu dat uz aj jogurtik biely na rano???pytala som sa aj v inom prispevku.
Nas maly ma 7 mesiacov a tiez zacal menej papat mlieko, uz len rano, vecer mu z neho robim kasu, poobede okolo 17 a v noci uz malokedy.
on papa len o tej 5 potom o 9.o 17 spapa kasu alebo presnidavku a vecer pred spanim 210 ml mliecka.a spinka krasne do 5 potom sa napije otoci na bok a spinka dalej.
Ahoj, myslím že mu to stačí moja malá papa mliečko už len večer a potom ráno o 5. A ten jogurt môžeš dať ja som bola s malou na gastre keď mala sedem mesiacov a doktorka odporúčila začať s mliečnými výrobkami.Na začiatok poradila actíviu bielu a povedala že sladká jej bude chutiť viac.Tak odvtedy papáme actívie, ale už aj iné jogurty. 😉
aj ja dávam môjmu malému activiu bielu, a začala som aj bio jogurty. Tiež mi nechce piť mlieko., asi od 6 mesiaca. On mi totiž nezje ani kašu s mliekom. Ráno a večer vypije cca 170 ml UM. Lekárka mi povedala, že to môže byť nejaké prechodné obdobie. 🙂
Neviem co je na tom pravdy, ale aktiviu odporucaju tusim az po 3 roku, kedze je plna umelin.. Sladke jogurty uz vobec v takom veku a vraj biele jogurty Holandia alebo Zvolensky su vhodne.. Tak neviem.. 🙂
ahojte aj mojej prestalo nejak chutiť mlieko odkedy sme prešli na nutrilon2, vypije len pred spaním a ráno ale cez deň mlieko nechce radšej jogurt aj ja jej dávam na radu doktorky activiu bielu tú lúbi s piškotami
No ak si viac nepýta, tak asi stačí....Keby nebol napapaný, tak by ti to určite dal veľmi jasne najavo.... 🙂