Syn má 7 mesiacov a mlieko pije iba v noci, ráno a večer

juana21
30. nov 2011

nas drobec zacal byt prikrmovany v 5 mesiaci.je na UM a asi tyzden pije mliecko uz len nad ranom okolo 5 potom o 9 a na obed ma polievocku po ktorej nechce papat tak 4-5 hodin.potom mu dam kasu alebo domacu presnidavku okolo 5 a pred spanim vyypije flasku mliecka.myslite ze mu to staci?

jaduska
30. nov 2011

No ak si viac nepýta, tak asi stačí....Keby nebol napapaný, tak by ti to určite dal veľmi jasne najavo.... 🙂

lucia.kl
30. nov 2011

určite mu to stačí - my sme v tomto období pili mlieko už len ráno o 5, inak boli baby už len prikrmované..

juana21
autor
30. nov 2011

a mozem mu dat uz aj jogurtik biely na rano???pytala som sa aj v inom prispevku.

veronikam
30. nov 2011

Nas maly ma 7 mesiacov a tiez zacal menej papat mlieko, uz len rano, vecer mu z neho robim kasu, poobede okolo 17 a v noci uz malokedy.

juana21
autor
30. nov 2011

on papa len o tej 5 potom o 9.o 17 spapa kasu alebo presnidavku a vecer pred spanim 210 ml mliecka.a spinka krasne do 5 potom sa napije otoci na bok a spinka dalej.

ikke
30. nov 2011

@juana21 tu v NL sa v tomto veku odporuca 600-800ml mlieka denne, takze ak ti 3x denne vypije tych 210ml, urcite mu to staci, ak ma k tomu este aj kasu (aj ked nie kazdy den), vobec sa nemusis obavat 😉

sofia2008
30. nov 2011

@juana21 urcite mu staci 😵

vero021
30. nov 2011

Ahoj, myslím že mu to stačí moja malá papa mliečko už len večer a potom ráno o 5. A ten jogurt môžeš dať ja som bola s malou na gastre keď mala sedem mesiacov a doktorka odporúčila začať s mliečnými výrobkami.Na začiatok poradila actíviu bielu a povedala že sladká jej bude chutiť viac.Tak odvtedy papáme actívie, ale už aj iné jogurty. 😉

vladimira32
1. dec 2011

aj ja dávam môjmu malému activiu bielu, a začala som aj bio jogurty. Tiež mi nechce piť mlieko., asi od 6 mesiaca. On mi totiž nezje ani kašu s mliekom. Ráno a večer vypije cca 170 ml UM. Lekárka mi povedala, že to môže byť nejaké prechodné obdobie. 🙂

alabama0011
1. dec 2011

Neviem co je na tom pravdy, ale aktiviu odporucaju tusim az po 3 roku, kedze je plna umelin.. Sladke jogurty uz vobec v takom veku a vraj biele jogurty Holandia alebo Zvolensky su vhodne.. Tak neviem.. 🙂

gledis
2. dec 2011

ahojte aj mojej prestalo nejak chutiť mlieko odkedy sme prešli na nutrilon2, vypije len pred spaním a ráno ale cez deň mlieko nechce radšej jogurt aj ja jej dávam na radu doktorky activiu bielu tú lúbi s piškotami