Ahojte po porode som zacala mat problem ze ma po vsetkom naduva, zacalo to az mesiac ci dva po porode...Predtym som nemala problem ani pocas tehotenstva, jedla som jedno cez druhe a v pohode....moze to mat suvis s kojenim???dcera nevyzera ze by mala nejaky problrm, sem tam poprdka inak v pohode....
@martinatib ano tak ja som tiez viac hladna od kedy kojim, a preto som zacala jest aj vacsie porcie ...mozno to mojmu bruchu vadi...a prestalo ti to az ked si uplne stopla kojenie alebo aj ked sa znizil pocet kojeni ?
Ja si nemyslim ze je to sposobene kojenim. Skor porodom a myslim si ze sa to nezmeni. Len na sebe pocitujem po 2 porodoch zmeny. Veci, ktore boli pre mna bezne, su dnes nepredstavitelne. Napriklad cely zivot som mala bezbolestnu menstruaciu, kedze mam retazove porody, nemala som ju viac ako 27m. Ani medzi porodny som ani raz nemala. Teraz je to pol roka co mam a neskutocne bolesti mam. Cely tuvot som nemala problem s pletou, teraz mam. Nikdy mi nevadili varene vajcia, zavarane uhorky, ryby.. Jednoducho ich teraz neznesiem. Vzdy som bola kavickovy tip, aj pocas tehotenstiev. No po poslednom porode nemozem kavu ani citit. To iste plati aj napriklad na ine napoje ako napriklad vinea. Myslim ze to bude skor toto ako kojenie, aspon u mna boli zmeny nie pocas kojenia ale hned po porode
Ešte stále kojím práveže mame viac kojení neviem čím to môže byt ale myslím že to nieje nič zle ak sa cítiš ty zle s kľudom si daj espumisan
@martinatib no len to neriesi problem ale iba nasledky 🙂)) vsimla som si posledne dni ze ked si dam mensiu porciu je mi lepsie....mozno budd v tom problem ze sa prejedam hoci si to ani neuvedomujem..
Ja si myslím že áno mne osobne napríkad pri kojení viac trávi tak to môže mat aj nejaký súvis s týmto keď som začala kojiť tak ma tiež dosť nadávalo teraz to už až tak nieje