Štvortýždňové bábätko grcká mliečko

alex5896
15. aug 2021

Ahojte prosim Vas 4tyzdnove babatko zacalo grckat mlieko vzdy po obede sa napapa a za pol hodinku zacne grcat na casti dakedy na 4x dakedy na 3x vygrcka....a vyzera to ako shrudkami to mliecko ked vyvrati....co to moze byt nie je jej tazke to mliecko? Ked dam s flasky odsate pretrepane tak v pohode....niekto mi povedal ze pred kojenim mam dat lyzicki vody babatku ze lepsie stravi mate skusenosti prip. radu?
A kolko vydrzi odsate mliecko v chladnicke?

margaretka_
15. aug 2021

može isť o reflux co je pomerne bežne u babatiek. zalezi na intenzite, moje obe deti mali, ale nemuseli sme to nijak specialne riešiť, priberali v pohode. ked je to s hrudkami, tak to už je trochu natravene mlieko, take zvykne byť, ked nie je grcnute hned po jedle, ale po nejakom case

ciarra66
15. aug 2021

@alex5896 tak moja dcerka mala problem s refluxom do nejakeho 11 mes...bola cisto na UM..ale co sa tyka vas tak by som sa poradila s pediatrickou ci len vlastne ho drzat vo vyvysenej polohe alebo ako ja som zvykla po mliecku drzat dcerku aj 20-30 min .na ramene prave kvoli refluxu.
Fakt ako ked mate nejaky problem s babom tak volajte svojej lekarke.Clovek nikdy nevie.Radsej volat zvytocne ako by sa malo nieco stat.

essenceee
19. aug 2021

ani ho vypilo vela, preto ho vygrcka. Daj mu menej mliečka