Štvormesačný chlapček odmieta papať z fľašky. Čo robiť?

aduska510
20. máj 2013

4 mesačný chlapček, papá z fľašky odsaté materské mlieko od 2.týždňov, problémy s papaním trvajú už 3 týždne, boli sme aj v nemocnici, nič mu nezistili, všetko má v poriadku, už sa to papanie aj pomaly zlepšovalo, ale zase od tejto soboty poriadne nepapá, skúšali sme striekačku, lyžičku, papanie v polospánku, zaberalo to do soboty, ale teraz už ani to nie. Mali ste už takýto podobný problém?

barchee
20. máj 2013

ak sa smiem spýtať, prečo nekojíš, prečo papá z fľašky? 😉 skús iný cumeľ, nám sa osvedčili chicco fľašky, majú dobré cumle, ja som nekojila, lebo malý sa mi narodil predčasne a v nemocnici sa naučil na fľašu, doma mi prso odmietal akokoľvek som sa snažila 😔 mlieko sa mi stratilo po 3 mesiacoch, dovtedy tiež papal moje odsaté a potom UM. Mala som najprv tommee tippee fľašky, ale tie neboli dobré, mali moc veľké cumle pre neho, nepapal z nich dobre, potom sme kúpili sklenené klasické chicco fľaše, tie majú fakt lepšie cumle menšie, možno skús iný typ cumlíka - teda fľašku 😉

luciahaluskova
20. máj 2013

Moj syn,nechcel jest mliecko asi od 2 mesiacov a trvalo to asi 3 a pol mesiaca.Najedol sa jedine tak,ked som ho drzala na rukach,chodila som po byte a spievala mu a ked som zastavila zacal plakat a prestal jest.Isli mi odpadnut ruky 🙂 Prestalo to az ked sme zacali papat prikrmy a mliecko papa len na ranajky,veceru a ked sa zobudi tak v aj noci.Od vtedy prestal odmietat mlieko.

simoko
20. máj 2013

U nas je problem vzdy ked idu zubky, bolesti bruska, alebo nejaka choroba. Vtedy mu davam striekackou z nurofenu, to je jedine ako do neho dostanem tekutinu.. Pri prvom mimine bol chvilu problem tiez, vtedy som vystrihla do cumla asi milimetrovu dierku a potom mi zacal pekne tahat aj z flasky. Drzim palce.