Strava a dojčenie

13. jún 2022

Ahojte baby,
ležím v nemocnici v Trenčíne, bábätko mám na JISke, tak chodím za ním každé tri hodiny, prinesiem odsate mlieko.. mame tu parádny stroj na kakao a čaj :D tak si dávam aj 2-3x denne kakao, moje dieťa je kľudne, ja si pravdupovediac nemyslím, ze strava nejak ovyplvnuje mlieko/bolesti brucha. ale spolubývajúca si nedava nič, lebo ze jej dieťa je uplakané a boji sa ze to ma od nej, tak si dáva pozor na stravu.
Dnes som bola za malým a sestrička sa ma pýta, či beriem nejaké lieky, lebo ze toľko mlieka čo nosím, ze dávajú z toho deťom do celého oddelenia.
No hneď mi napadlo, ze keby chudatko spolubývajúca čo pomaly nič neje vedela, ze jej dieťa pije moje kakaové mlieko 😂
Myslite, žeby bolo taktne obmedziť takéto veci, ked iné mamičky z toho môžu mat strach?

pondelok01
13. jún 2022

Mlieko sa tvori z krvi, nie z obsahu zaludka, kludne kakauj dalej.

syslik81
13. jún 2022

no silne pochybujem ze by sestricky dali bez vedomia mmicky jej dietatu cudzie mlieko ... kazdopadne cast z toho co zjes sa do mlieka dostava ... prto si amicky odsleduvvaju co jedia k mju deti problemy ... ja som jedl vsetko nastastie mjej nic nebolo .. rascovu zaprazenu polievku ked som mla problem s lktciou a mala po nej prdel jak stary chlap napr

elis248
13. jún 2022

Kľudne si dopraj kakao, ak ti to pomáha k dobrej nálade, prečo nie? Z takého pohodového materského mlieka bude bábenkám dobre. Ja som mala nie uplakané bábo, ale uvrešťanú vreštibúdku a stále je to vreštibúdka aj keď má 2,5 roka. Proste je náročný a zmierila som sa s tým. So stravou to u mňa nič nemalo, ani s ničím iným. Proste taký bol.

veronika3110
13. jún 2022

na kakau nevidím nič zle.. spolubývajúca možno je menej a preto ma toho mlieka menej tiež..
a ja osobne nesúhlasím s názorom jedz čo chceš… raz som zjedla niečo, čo by sa počas kojenia nemalo (samozrejme nie naschval) a mala mi plakala, doslova pistala pol dňa… to sa stalo raz.. odvtedy dávam pozor na stravu, samozrejme stále do seba niečo pcham ale len to, co môžem a dcérka nikdy nemala problém s bruškom…

essenceee
20. jún 2022

polievky, mliečko, kvalitna strava, aby bolo mlieko silne a dietatko nebolo stále hladne. Kakao kludne pij