ahojte, pisala som min. tyzden. Boli hrcky, zapal, atb zabrali ale zmizlo mlieko. Uz druhy den bojujeme, malinka place a pozera mi do oci, odmieta flasu, potom od hladu nakoniec spapa. Bla zvyknuta na dojcenie.. Potrebujem pomoct a znovu zacat dojcit. Senovku, benedikt beriem druhy den, spinkam s malou, mojkam, zatial nic 😢
Ja viem…povie sa to ľahko, že stale prikladať,keď babo nie je ochotné sa prisať,lebo však nič nejde.. skúšala si cievku? Alebo takto… nebolo by lepšie zavolať k sebe laktačnú poradkyňu? Ona ti všetko povie,ukáže,podporí ťa… tak určite by som hneď zajtra ráno volala… a ak malá odmieta flašu, nakoniec aj tak na ňu pristane…lebo si zvykne..preto rychlo volaj laktačnú
@zuzikxx skús prikladať vo vani, spravte si teplý kúpeľ, bábätko polož na seba a nechaj, nech sa prisaje. Na tvorbu mi veľmi pomáha horúci poctivý vývar. Raz, keď som strácala mlieko a malá štrajkovala, jedna laktačná poradkyňa mi dala kázeň, aká som skvelá starostlivá mama a mňa to tak dojalo, až som citila, ako sa prsia nalievajú. Tiež sa prikláňam k tomu, volať laktačnú. Vedia pomôcť aj psychicky.
Dokrmuj cez cievku na prsniku 🙏
Mne sa teraz stalo, že mi brutálne kleslo mlieko pri chorobe, včera som naozaj veľa pila a malú mala veľa na seba a už ho bolo výrazne viac aj bez byliniek.
neviem, či v tomto pripade sa da rozbehnut laktacia. Do vtedy holt budeš musiet davat umele mliečko
@zuzikxx chce to cas, bylinky zaberu, len treba klud a stale dookola prikladat, vela pit