ahojte malý ma za dva dni 3 týždne ,už dva tyždne kojim (prvy tyžden som mu nosila mliečko do nemocnice) doteraz som vedela vždy že mam mlieko lebo som to na prsnikoch citila ale zrazu mam pocit akokeby boli prazdne.. take su mäkke .. maly ked papa tak je nervózny ale ked stlačim cicik tak mliečko tečie ... može byt že strácam mlieko?
Ten pocit normalne zmizne a aj prsia su akoby prazdne to neznamena ze stracas mlieko. Skor sleduj ci mà dost mokrych plienok. Kde je prijem tam je aj vydaj. Moje deti do 6m cisto kojene a x krat som mala pocit ze nemam mlieko. Prvorodena mliekofilka kojena do 3.5r tiez som myslela ze uz nic no ked sa povracala bolo tam mlieko. Kravske zacala pit az v 4r.
@timeabucova nie,žiadne strachy nestrácaš,naliate prsníky bývajú len zo začiatku,potom sa tvorba upravuje podľa potrieb bábätka😉 ja som tiez stresovala,ale chce to hlavne kľud. Pripadne častejšie prikladaj,čím viac vypije,tým viac sa dotvori😊 Nezabúdaj na pitný režim,netreba nič špeciálne,stačí aj čistá voda len..pripadne môžeš skúsiť užívať senovku grecku a benedikt lekársky (kúpiš v lekarni) a uvidis,či budeš cítiť nejaký rozdiel.