Dobry den,
moj syncek ma 5m a tyzden. Aktualna vaha 8,5kg, vyska 71cm. Pri narodeni 3.940 a 54cm.
Doteraz som normalne len kojila. Mavala som plne prsniky.
Poslednu dobu katastrofalne spava, budi sa aj kazdu hodinu a pol az dve hodiny. Vacsinou len podudkava a zaspi. Budi sa s velkym placom. Mozno 2x za noc aj taha, inak podudkava a zaspi znova.
Pred tyzdnom som mala zapal mliekovodu na lavom prisniku, ktory som zvladla. Ale o tyzden, cize vcera mam zasa hrudky a bolestive miesto. Pred tyzdnom ako aj teraz, mam bolestive, rezave bradavky...
Robim zasa to iste, prikladam,snazim sa spravne a pouzivam odsavacku. Na lavom prsniku je nepokojny a uz aj malo taha. Zrejme aj pomaly tok mlieka. Podozrenie na malo mliecka mam uz asi 2 tyzdne.
Pravy prsnik mam v poriadku.
Maly teraz aj nejako nepribera, vazili sme ho doma vahou pre dojcata a mal pred 2 tyzdnami 8,5kg a dnes zasa 8,5... dnes hned po odvazeni sme ho odvazili a z praveho prsnika vypil 70ml.
S pravym problem nemam. Aj ked aj 70ml mi pride nejako malo.
Teraz rozmyslam nad tym, ci by som nemala skusit dokrmovat UM.
A zacnem uz aj prikrmy. Doteraz nebolo treba, lebo bol spokojny. Ale ta dnesna vaha ma prekvapila, ze vobec nepribral. To ked boli malinky, tak sa az prepijal mliecka.
Cez den kojim tak kazde 2 hodiny. Pyta si sam.
Desim sa, aka bude noc. Neviem si s tym rady. S dcerkou som nemala takyto problem.
Vsade ked citam, ze ma dieta vypit do 1l mlieka a chudatko moje, asi ho nema dost. Uz ani to klasicke velke brusko nemava po papani.
Dakujem vopred za Vase rady.
Nejdú mu zúbky? U nás presne to bolo také isté takmer mesiac a dnes bum prerezany zub :D