Stolica dojčeného bábätka

mucuinka
21. sep 2017

Ahoj mamičky. Chcem sa spýtať, malinkeho plne dojcim na požiadanie. Kaká väčšinou raz denne, niekdy jeden deň nekaka, potom si to ten dalsi vynahradi ;) farba je pekná žltá, s bielymi hrudkami. Len ma už takmer 3 mesiace a kaká stále veľmi riedko. A hlavne sa chcem spýtať, jeho stolica je akoby lesklá. Ono keď to už vsiakne do plienky, nedá sa to poznať, ale keď sa vykaka a ja ho hneď rozbalim, tak tá stolica v plienocke stojí a je tekutá a úplne lesklá. Nejako veľmi nezapacha, ale je u cítiť kyslo. Je to normálne? Malý vyzerá spokojne a aj pekne priberá. Ďakujem za rady

marion09
21. sep 2017

stolica zavisi od mliecka ktore vypije a mliecko od toho co spapa mamina.....

ellca123
21. sep 2017

zazila som aj zelenu,je to OK
pravda -podla toho co zjes ty

janinamojka
21. sep 2017

@mucuinka aj moja take kakala..uplnu vodu zltu niekedy do zelena..Podstatne je aby baba prospievala,ked pribera na vahe,je to ok.

mucuinka
autor
21. sep 2017

@janinamojka
@ellca123
@marion09
Ďakujem vám. Ja sa farby nebojím, mňa skôr zaujímalo, že je tá stolica taká lesklá. Či je v poriadku to, prípadne, či to tak majú aj ostatné bábätka. To som totiž nikde nenašla.

lubka3232
21. sep 2017

moj maly zase nemal ziadne "hrudky" kakal akoby strasne riedko. ja som sa tym tiez dlho stresovala, bala sa ci nema nejaku alergiu alebo co. ale bol uplne ok a upravilo sa to ked zacal jest prikrmy. zavisi vsetko od tvojho mlieka, stravy, jeho apetitu a podobne. a leskla stolica to veru neviem, ale myslim si ze pokial je spokojny a pekne prospieva tak sa s tym nemusis trapit.

marion09
22. sep 2017

@mucuinka neni zac

snehulienka82
22. sep 2017

@mucuinka ja si tiez myslim, ze je to OK. Pokial je iba kojene, tak ta stolica je taka vodnatejsia, ze je leskla, no hm... podla mna to neries. 😉 ps. Aj ja som sa stale obavala, ci to je ok, ale uvidis, ako sa kako zmeni, ked uz bude aj prikrmovane. 🙂

nela6
22. sep 2017

z mlieka ina nebude, nejaka tuha 🙂

mucuinka
autor
23. sep 2017

Baby Ďakujem, snažím sa neriešit, ale mali sme nejaké zdravotné problémy, tak teraz hľadám a riešim fakt každú maličkosť