Stále mi tečie mlieko

krasnanevesta
5. aug 2015

Nenasla som podobnu diskusiu tak sa idem opytat....ak to tu uz bolo nezlyncujte ma prosim. Teraz su to tri tyzdne co kojim, stale mi z prs tecie mlieko hlavne na zaciau kojenia, tricka aj napriek vsetkej snahe su po jednom kojeni zafrkane od mlieka a strasne rada by som si uz obliekla nieco kde nebudem mat vlozky do podprsenky mozno aj nejake pekne spodne pradlo....pride to? Ako fungujene vy?

147789laska
5. aug 2015

@krasnanevesta ahojky bud stastna ze mas tolko mliecka a ked je ho vela tak koj, ved je to uzasne ze mozes kojit
P.S mas uzasne meno: krasnanevesta 🙂

miska411
5. aug 2015

@krasnanevesta trochu som sa pobavila a zaspominala na stare casy 😉 ... ja som kojila 3 mesiace a potom to prestalo,ziadne vlozky do podprsenky,ziadne mlieko mi nestriekalo...a skusala si aj odsavanie?my ked sme isli niekam von ci na navstevu,vzdy som pred tym odsala co sa len dalo a mohla som ist aj bez vloziek von... 🙂

krasnanevesta
autor
5. aug 2015

Okrem kojenia by som rada aj znovu zila a obcas isla von. A dakujem...meno mi ostalo z cias eshopu 🙂 uz som to nemenila.

dzejn80
5. aug 2015

No drzim ti prsty, aby sa ti produkcia mlieka ustalila. Ak dojcis na poziadanie, mliecka sa ti bude tvorit presne tolko, kolko babo vyzaduje 🙂 ako dlho to potrva je individualne.
Ja osobne som vlozky do podprsenky nosila celu dobu dojcenia, lebo akonahle sa mi maly prisal, spustilo sa mi aj z druheho prsnika.

ali08
5. aug 2015

Ahoj.prvé mesiace sú také ale časom sa ti množstvo mlieka zredukuje i keď občas ešte aj ja mam mokré tričko hl.ak dlhšie kojim z jedného.A to kojim už 18mesiacov.Ja som používala tampóny ale moc spokojná som nebola.

ichbinich
5. aug 2015

@krasnanevesta
Ustali sa to, neboj. Inak ja som sa prezliekala bezne aj niekolkokrat, potom som si kupila vlozky do podprsenky, co sa daju prat, lebo som nestihala vymienat 😉
Najlepsie su Lansinoh jednorazove vlozky do podprdy. To boli moje "navonok, medzi ludi". Doma som mala tie balvene alebo lacnejsie. Celkom dobre boli aj Chicco. Take fakt iba na doma su tie vlastne znacky z DMka, BIPA, ale aj Milupa...

krasnanevesta
autor
5. aug 2015

Takze sa s tym len naucit fungovat.... Hlavne ten zaciatok kojenia keby nebol taky dramaticky ze ked mala chvilu premysla a neprisaje sa hned tak mam pocit ako keby som sa obliala 2 deci vody. 🙂

gretocka
5. aug 2015

ahoj, nevesaj hlavu, cokoro to prejde a potom si budes klast otazku kde sa to mlieko nachadza, lebo ti bude pripadat, ze mas prazdne prsniky 🙂
Ja som pravidelne na zaciatku menila pat az sest triciek denne pri synovi a ked som zacala kojit z praveho, tak subezne tieklo aj za laveho a naopak 🙂 Potom to zrazu prestalo a pri druhom dietati uz to take intenzivne nebolo.

hamca
5. aug 2015

@krasnanevesta ja som mala pri starsej mlieka na rozdavanie. Vzdy ked som isla kojit, malej som dala nepremokavy podbradnik, oblozila ju latkovou plienkou, aby som ju po kazdom kojeni nemusela prezliekat 🙂 mozno za nejake 3-4 mesiace sa to upravilo, ale ja som cele kojenie (kojila som do roka) fungovala na tamponoch do podprdy, lebo stale sa mi pustalo mlieko, aj ked nie uz vo velkom, ale podla mna i maly fliacik bol trapas 🙂
Viem, zeta to obtazuje, ale zmier sa s tym a tes sa z toho. Ja uz som aj na tie strasti zabudla.
A na povzbudenie, pri druhej dcerke to uz take nebolo. Ani sa mi prsniky tak nenalievali a latkove plienky som uz pri kojeni na ochranu nepouzila ani raz a tampony iba pocas kojenia 😉

hrjanka
5. aug 2015

vlozky do podprsenky som prestala pouzivat, ked mala mala asi 8 mesiacov, dovtedy mi stale tieklo z prs. A to mam junovcatko, tkaze tiez cele horuce leto oblecena s vlozkami na prsiach, aby mi naaahodou nebola zima 😀 zaplatpanboh, ze mas dost mliecka, nie? 😉

kadri
5. aug 2015

aj ja som pouzivala pri vsetkych detoch vlozky do podprsenky dlho, 8-9 mesiacov. pri kojeni prve mesiace som si davala na neprisaty prsnik frote uterak, kde mlieko vytekalo a vsiaklo, aby som mala mensiu spotrebu triciek a podprseniek a nebolo vsetko okolo mokre

milota164
5. aug 2015

mne sa tvorilo asi celkomidealne ale na zaciatku a to trvalo par mesiacov mi vytekalo z druheho prsnika kym som kojila a najpraktickejsi bol ten uterak

nanka3
6. aug 2015

@krasnanevesta no ako bolo povedane vyssie, prejde to, u mna to postupne preslo asi v 3-4 mesiaci, s odsavanim mlieka ale pozor, cim viac odsajes, tym viac sa ti bude tvorit, ked odsavas, tak len tolko, aby sa ti trosku ulavilo, pri kojeni som zvykna pouzivat latkovu plienku, z jedneho som kojila a pod druhym som mavala plienku, pri beznej cinnosti tampony do podprdy ...

uprimnazienka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz