Stále hladná dcérka

simonka2012
1. jan 2013

moje dieta má iba tyzden , kojit velmi neviem lebo uz je zvyknuta na flasu /v nem, som nemala mlieko/ a odmieta .musim odstriekat a tak vypije .ale mám malo takze musim ju prikrmovat . ale zda sa mi ze je stale hladna ,stale place . mozem jej dat nutrilon kolkokrat len chce? alebo musi byt 2 hod.prestavka ? alebo skusit caj ? a ked caj tak aky ? diky za radu 🙂

nikolet_89
1. jan 2013

@simonka2012 ahoj ked jej das materske mlieko odsate cez flasku tak kludne aj kazdu pol hodinu ak si ziada a ak nutrilon tak tam by som nechala odstup aspon 2 hodiny minimalne, pozri si na krabici kolkokrat by malo dieta papat samozrejme dieta nieje tabulka, musis jej to prisposobit, ale z nutrilonu by mala vydrzat dlhsie a neviem kolko ti vypije mne mala asi do 7 mesiaca vypila iba 90ml

luba41
1. jan 2013

@simonka2012 ak by si ešte chcela rozbehnúť kojenie / maličká je ešte malinká a ste na začiatku/ , s dobrou laktačnou poradkynou sa Ti to určite poradí , kontakt napr: http://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-do... 😉

janinah
1. jan 2013

@simonka2012 určite ešte skús poradiť sa s lakt.poradkyňou,nakontaktuj sa na nejakú v tvojom meste,nech ti u vás doma ukáže čo a ako,stojí to za to skúsiť,akonáhle dáš Nutrilon,tak s kojením skôr či neskôr skončíš ,asi tak do mesiaca-dvoch /moja skúsenosť /