Spustenie mlieka po pôrode

26. sep 2020

Prosim vas ako mozem spustit mliecko po porode okrem.toho ze budem.dieta prikladat??

adamadent
26. sep 2020

Ja som si zobrala do pôrodnice dve skúmavky a ručné som si odstriekavala pomedzi prikladanie a s týmto ešte sestrička dokrmovala

ivangeline
26. sep 2020

Hlavne prikladať. Mojkat. Maznať sa. Byť si čo najbližšie. A do 4 dni by sa malo. Inak som počula kadečo, od čaju/mlieka z obchodu na podporu dojčenia. Myslím, že aj z DM niečo také je. Až po Salko. 😅 Vineu, celkovo hrozno.. A veľa veľa piť.

evkamotka
26. sep 2020

Mackat prsia, skusat si odsavat

miselar
26. sep 2020

Vinea, hrozno a 100percentna stáva hroznova od matysaku

pribinak
26. sep 2020

Pred dojčením rozmasirovat prsia. Prikladať na požiadanie.
Ja som pila Vineu a hroznovu stavu od Matysaka. Niektoré baby ktoré veria homeopatikum si dávali ricinus tobolky.

elzus
26. sep 2020

Mne sa podarilo odsavanim

iluviel
26. sep 2020

Mne extrémne pomohla dobrá elektrická odsávačka. Po prvom dni odsávania mliečko nabehlo krásne 🙂 a tiež treba výdatne papať a piť.

mirka807
26. sep 2020

Mne odporučila sestrička venujúca sa kojeniu piť vineu a priznám pri oboch deťoch sa mi spustilo už 4 deň, ale hlavne prikladaj často 😉 držím palce ono to pôjde 😘

kubkovamama
26. sep 2020

Kontakt,naj na nahé telo,bábätko kľudne úplne odbaliť-bez plienky a čo najviac túliť,nosiť.Podporujes tvorbu oxytocínu sebe aj miminku a spustí sa mliečko ešte viac.A byť kľudná,v pohode.Mne pri oboch pomohlo kaslanie na okolie 🙂 a sústrediť sa iba na malinké a na seba.V pôrodnici aj potom pár dní doma.Mozno sebecké,ale...Paradoxne som pila dosť málo tekutín.A mlieka bolo neúrekom

alikal
27. sep 2020

odstriekavat, boli to jak svina ale mne to spustilo mlieko uplne bez dietata (bola na jiske, neprikladali mi ju vobec), za par dni tieklo pekne, aj ked na zaciatku bol problem dostat von jednu kvapku. musis byt vytrvala a pojde to. a ak by to fakt neslo, za tyzden, za dva, nebude to koniec sveta 😉