Spúšťanie mlieka, žltačka a Nutrilon do toho

mlska19
16. feb 2021

Ahojte,chcem sa spytat,ake mate skusenosti.Maly ma 2 dni a dostal novorodenecku zltacku-nizke hodnoty,doktorka vravela,ze hranicne s normalom.Je striedavo na lampe,striedavo so mnou.Prve dve noci pekne dlho spal,teraz sa to kvoli lampe naburava.Mlieko sa mi zacalo spustat az teraz a samozrejme,na oddeleni ho dali hned na umele,ktore mu vsak davaju aj ked ho uz ja nakojim,lebo vraj:"Vidite,ze place,je hladny!"No keby mna zobrali z pohodlia a dali mi pod lampou pasku cez oci,tiez by som revala.Mam strach,ze ked sa nauci na flasu,odmietne mi kojit a skoncime len ciste na umelom.

evalin88
16. feb 2021

@mlska19 a nedavaju mu to um striekačkou , mojho dokrnovali tak. Pri zltacke mi ho nechali aj s tym svetlom na izbe. A sedavala som pri nich na sesterni aby si boli iste, že papa. Ze len nedudle
kontrolovali ci aj prehlta. Kojila som pri nich. Treba mu vela tekutin a UM viac zasyti, cize sa potom nebudi.

mlska19
autor
16. feb 2021

@evalin88 Praveze rovno z flasky,nie striekackou.Viem,ze chcu,aby mu co najskor odisla zltacka,preto to um.Dnes rano flasu odmietol,no neviem,co sa deje,ked z miestnosti odidem,lebo jedna sa preriekla,ze mu dali flasu aj ked som tam nebola.

mlska19
autor
16. feb 2021

Sestra,co ma prepustala,mi povedala,ze doma mu nesmieme dat flasu,ze proste musi vydrzat,ze ta moja vyziva je prenho dostatocne.Nuz ale sestry zo starej skoly si idu svoje.Tak len cakam,kym skor vypadneme,idu mu robit testy.

abcmajacba
16. feb 2021

@mlska19 radšej takto akoby ste mali byť ako my... Nedokrmovali vôbec, bábätko mi v kuse revalo až kým nezaspalo od revu a tak schudla že sme museli o deň zostať dlhšie v nemocnici... Ber to tak že vás za chvíľu už pustia domov. Zabezpeč si v prípade potreby domov cievky na dokrmovanie. Držím palce a gratulujem 😉