Dobrý deň som rok po porode a stále mi tečie mlieko keď stlačím....je to normálne ? Nekojim 11m
@aiana24 presne na toto se autorka neptala.
Ano, je to ok.
@aiana24 🤦🤦🤦
@aiana24 nie nebudem kojit
Je to normalne, ja som mala rok a pol po ukonceni kojenia. Nestlacaj a nechaj tak.
@jane1987 ďakujem.ja sok si to až teraz vsimla
Je to blbosť co tu píšete...kamoška koji a dieta stále choré moja je od začiatku na umelom a chorá ešte nebola🤷♀️
Je to jormalne.Ja som syna kojila 15 mesiacov a este rok a pol potom.kvapka vysla.
@sally001 presne, vsetky deti co poznam co boli, su kojene, tak su furt chore a deti na UM zdrave, v UM su vsetky potrebne vitaminy co dieta potrebuje, nas do dvoch rokov nebol vobec chory, len potom sme dostali koronu :D a tak teraz zvykne mat sopel, kasel ale este ani raz sme neboli s nim u dr.
A k tomu mlieku, ano, ja som.vobec nekojila a velmi dlho mi este vytekalo
@x_mery_x ďakujem zaujímalo ma to či to není problém nejaký veľmi pekne ďakujem za odpovedanie
Ahoj,
ked som bola s malym na novorodeneckom, pocula som rozhovor sestriciek. Niektorym sa v sluzbe tiez spusti mlieko, ked babetka placu - doma uz maju pubertakov ;)
Sú špeciálne lieky ktoré predpisuje gynekolog na zastavenie laktácie brala som ich tak viem. Skús sa opýtať a povedz mu o tom probléme.
Toto asi nechces pocut ale... tak koj ;) urobis tym vela dobreho pre dieta, pre jeho imunitu, na cely zivot