Ahojte chcela by som sa spýtať, či chodíte do solárka keď kojíte. Na internete som našla rozne názory aj od lekárov. Myslíte že to može mať vplyv na tvorbu a kvalitu mliečka? Myslím návštevu solária tak 2 krát týždenne 🙂 . Ďakujem za názory
zanettka, urcite nie v zaciatkoch, ked babo este citlivo na vsetko reaguje. ja som zacala chodit asi ked mal krpec 2 mesiace (raz tyzdenne) a po nejakych 3tyz. sa mu spravili na tele cervene flaky, no a doktorka mi povedala, ze to bude urcite tym, ze sa to cez prsia a mlieko dostava k babu. neviem, preslo mu to po par dnoch, potom som uz do solarka nechodila...
zanett, ja by som nesla.. tot moj nazor.. 😉 a kojila som do 17mes.. samozrejme ze niekedy ked mala mala okolo 13mes, som zacala, 1x do tyzdna.. a v pohode.. ale tvoj je malinky, neriskovala by som zbytocne..
určite nie...
Ja tam chodim aj zo zdravotnych dovodov. vždy na jar. mavam atopicky exem a takto mu vždy predidem. A v juni ideme k moru. Chcela som trochu chytiť odtieň aby ma tam hneď nespalilo.
Ďakujem Vám všetkym za názory. Možno to skúsim až tesne pred dovčou a budem to konziltovať aj s Jkaubkovou doktorkou 😉
zanettka,ja som tiez zacala chodit do solarka,mala bude mat sedem mesiacov.Skor som sa bála ale teraz keď ju už prikrmujem a menej kojím tak som išla.Nechávam si vršok aby som si trošku chránila prsia.Keby som ale mala zdrav.problém išla by som skôr 😅
ajojte, chcem sa spýtať dneska som bola v solarku som bielučka, bola som na 4 minut.....ale aj tak mi velmi spieklo tvar , neviete mi niečo poradiť aby som si tvar neopalovala? a ešte chcem sa spýtať ma niekto skusenosti s kremom do solaria CHOCOLADE DIAMOND VDAKA ZA RADY
Joj skoda ze sa nemoze, ja som biela ako cmar ale mala ma len sest tyzdnov tak nejdem ryskovat 🙄
myslim, ze sa nemoze nic stat, nie? alebo to radcej skus so samoopalovacim... 😒