Ahojte môžem trochu sladkého keď dojčím? Napríklad kolac? Lebo mám hroznú chut ale bojím sa že mi babo nezaspi 😂
Ja som jedla tony sladkostí a bábo spalo normálne.
@beatrice1111 Neboj kakao z teba nepotecie 😉
Žijem na sladkom od pôrodu (malá má 9,5m)
ze ti nezaspi - je ovela mensia starost, ako to, ze v mojom pripade sa napr. ziadne zazracne chudnutie z kojenia nekonalo, keby sa dal vratit cas, nespolieham sa na toto absolutne a sladke by som si dala fakt s mierou a semtam, chute - nechute
@anne_mary2 má tyzden
@beatrice1111 s tyzdnovym babom sa fakt nestresuj a daj si 🙂 tyzdnove babatko si len zacina nastavovat spanok a cykly a stale ma (moze mat) prehodeny den a noc, tu este sladke z mlieka absolutne ziadnu rolu nehra, aj objem mlieka, ktory spapa takto stare babatko, je fakt malicko zatial
@beatrice1111 ja toho sladkeho jem pozehnane a moja 2 mesacna prespi 20 hodin z dna. v noci sa budi len raz. to spanie babatka nezavisi od toho, kolko zjes sladkeho, ci slaneho. kazde babatko je ine, niektore spi viac a niektore menej.
z cohokolvek co jes ide do mlieka zanedbatelne mnozstvo 🤷♀️ pokojne si sladke daj, moj maly ma 7M a vlastne zijem na rychlych sacharidoch - bud preto, lebo mal zlu noc a nevladzem fungovat alebo preto, ze nestiham ist ani na wc, lebo aktualne na mne par dni visi 😂 nic sa neboj milka ti z prsa nepojde aj ked mohla by 🤪
@beatrice1111 normalne jedz, treba energiu. Aj kolace
Za mna...skutocne nema zmysel sa obmedzovat. Ked ma babo problwmy s travenim,neovplyvnis to velmi s tym,co jest. Ked nema,tak nema..
@beatrice1111 prečo by nespalo? Normálne jedz všetko, sama uvidíš, či mu niečo neškodí, skôr by som typovala kapustu, alebo strukoviny, u mňa to bolo neprevarené mlieko, z toho ho bolelo bruško, inak mu nevadilo nič
@beatrice1111 no asi aj zalezi ake stare babo? ( ide l ten lepok aj na zaciatku..)