Slabé mliečko

silvia_98
19. dec 2022

Dobry deň.
Mam 11 dňovu dcéru. Je plne kojena.
Mličko som mala žlté ako maslo,dosť tukove. Dva dni dozadu malička začala papať častejšie a o odosť viac.
Všimla som si,že 3 deň mam mličko uplne iné. Biele až vodnaté. Može byť,že mam slabé mliečko? Viem to nejak napraviť?

pribinak
19. dec 2022

@silvia_98 prosím tá, mlieko sa meni. Áno má začiatku je žlté, kolostrum, teraz je biele a vodnate
To tak má byt

syslik81
19. dec 2022

na zaciatku ide akoby voda cim uhasi smad a potom mlieko .. mlieko sa nemeni .. nieje slabsie a ani silnejsie .. je proste mlieko

dadka128
19. dec 2022

@silvia_98 mlieko je stále rovnaké, na začiatku to bolo žlté to je kolostrum, farba mliečka sa meni ale nie jeho kvalita.. prvé mliečko uhadi smäd a to je priesvitné potom je biele a to je to čo zasýti dieťatko

tenerifka
20. dec 2022

Slabe mlieko neexistuje, je to len mytus nasich starych materi...

siska53
20. dec 2022

@silvia_98 len ju pekne dojci, mlieco mas uplne ok, aj to, ze papa castejsie a viac je uplne ok.

selena_luna
20. dec 2022

Presne ako pisu baby neexistuje nic take ake slabe mlieko. Robi sa ti presne take ake babo potrebuje, neboj sa. Prve bolo kolostrum pre cerstve novonarodena, teraz uz mas ozaj mlieko. Vyborne ze ide bez problemov, robis to dobre!

mtn112233
29. dec 2022

Slabé, riedke ani neviem ako inak nevyhovujúce mlieko neexistuje a nedaj si prosím nahovoriť opak.. ja keď som v pôrodnici videla ako baby chodili s odsatym mliekom a mali ho husté ako šľahačku a mne išla s cickov pomaly čistá voda bolo mi do plaču.. ale aj to moje bolo rovnako dobre ako to ich, malý mi z neho priberal rovné kilo mesačne takže slabé byť nemohlo, bolo presne také aké potreboval..
Je to mýtus a veľmi moderné hneď všetko zvaliť na slabé mlieko, mne keď muž nosil domov z roboty rady od svojich kolegýň keď sme mali štrajky že to isto preto plače že mám slabé mlieko išlo na rozdrapit od jedu

adriana522
29. dec 2022

Materské mlieko je presne také, aké dieťa potrebuje. Nikdy nepochybuj. Obsahuje vždy presne to, čo dieťa potrebuje. A keď je dieťa choré, obsahuje viacej výživných látok. A to materske mlieko je také úžasné, že ho ešte nikto nenapodobnil. Hlavne dojci, pozri občas mamila.sk