Gynekolog mi predpísal parloder na zastavenie laktacie a po dvoch hodinach ako som vzala prvu sa mi zacalo driemat a krutit hlava..dnes rano to iste..tlak mi zisiel na 94/75/77 a bolo mi na zvracanie ..ma s tym niekto skusenosti ?? Obmedzili ste to len na jeden kus denne alebo vam predpisal nieco ine?? Tie vedl.ucinky su hrozostrasne :O ale rozhadzane hormony tiez :(
Tak skusila som dva dni po polke a teraz uz po jednej rano- vecer a tlak kontrolujem...aleee ma to nieco do seba ono to mliecko asi zmizne..ale parlodel je fakt pekny grc :O nikdy mi nebolo nic s nijakej tabletky..
fuuuu...tak Parlodel som brala, keď som mala vysoký prolaktín, na jeho zníženie a mala som začínať polovičnou dávkou, dať večer a zalahnut. Keď sa nepodarilo, príšerne sa mi točila hlava a bolo mi na odpadnutie.
Všetky tieto lieky sú hnusne...
@ywi86, ked som ho brala, tak som prvykrat v zivote pocitila skutocne zavrate ale ze brutus. Dr. mi povedal, ze ak budem mat zavrate ze mam si znizit davku na 1 denne ale tym padom by som ho nebrala 2 tyzdne ale 4. Tak som sipovedala, ze musim vydrzat, lebo mesiac je strasne dlho. Nastastie nic horsie sa mi nestalo, ale letacik je strasny.
Dakujem babyyyy 🙂 chvalabohu to mam uz za sebou..parlodel je sicr silny a hnusny liek.ale pomohol to je hlavne 🙂
@ywi86 ono vsetky tieto lieky su hnusoba. Kedysi davno mi lekar predpisal Lysenil Forte, po prvej som skoncila v nemocnici, co som odpadla. Potom mi pichali miesto toho nejake injekcie. Tie boli bez vedlajsich ucinkov. Musis mat aj stiahnute prsia a menej pit. Po poslednom mojom porode cca pred rokom sa mi v porodnici brutalne nalievali prsia a tam mi dali po 2 dni tento Parlodel a mne teda nic nespravil. Bud ho neber ked ti robi zle, alebo si ho daj vecer a zalahni. My sa stale este dojcime a vyzera, ze aj dlho este budeme 😀