Skúsenosti s Parlodelom

ywi86
21. feb 2015

Gynekolog mi predpísal parloder na zastavenie laktacie a po dvoch hodinach ako som vzala prvu sa mi zacalo driemat a krutit hlava..dnes rano to iste..tlak mi zisiel na 94/75/77 a bolo mi na zvracanie ..ma s tym niekto skusenosti ?? Obmedzili ste to len na jeden kus denne alebo vam predpisal nieco ine?? Tie vedl.ucinky su hrozostrasne :O ale rozhadzane hormony tiez :(

adka31
26. feb 2015

@ywi86 ono vsetky tieto lieky su hnusoba. Kedysi davno mi lekar predpisal Lysenil Forte, po prvej som skoncila v nemocnici, co som odpadla. Potom mi pichali miesto toho nejake injekcie. Tie boli bez vedlajsich ucinkov. Musis mat aj stiahnute prsia a menej pit. Po poslednom mojom porode cca pred rokom sa mi v porodnici brutalne nalievali prsia a tam mi dali po 2 dni tento Parlodel a mne teda nic nespravil. Bud ho neber ked ti robi zle, alebo si ho daj vecer a zalahni. My sa stale este dojcime a vyzera, ze aj dlho este budeme 😀

ywi86
autor
26. feb 2015

Tak skusila som dva dni po polke a teraz uz po jednej rano- vecer a tlak kontrolujem...aleee ma to nieco do seba ono to mliecko asi zmizne..ale parlodel je fakt pekny grc :O nikdy mi nebolo nic s nijakej tabletky..

nevenka
22. mar 2015

fuuuu...tak Parlodel som brala, keď som mala vysoký prolaktín, na jeho zníženie a mala som začínať polovičnou dávkou, dať večer a zalahnut. Keď sa nepodarilo, príšerne sa mi točila hlava a bolo mi na odpadnutie.

Všetky tieto lieky sú hnusne...

katka1981
22. mar 2015

@ywi86, ked som ho brala, tak som prvykrat v zivote pocitila skutocne zavrate ale ze brutus. Dr. mi povedal, ze ak budem mat zavrate ze mam si znizit davku na 1 denne ale tym padom by som ho nebrala 2 tyzdne ale 4. Tak som sipovedala, ze musim vydrzat, lebo mesiac je strasne dlho. Nastastie nic horsie sa mi nestalo, ale letacik je strasny.

ywi86
autor
23. mar 2015

Dakujem babyyyy 🙂 chvalabohu to mam uz za sebou..parlodel je sicr silny a hnusny liek.ale pomohol to je hlavne 🙂