Skúsenosti s Lactil

jujulka
22. máj 2020

Ahojte,som mamička troch detičiek a momentálne kojím svoje tretie babo,ktoré ma 2 mesiace. Narodilo sa mi predčasne v 34tt a po zdravotnej stránke je zatiaľ našťastie všetko v poriadku,ale bol problém pre mna na začiatku s kojenim a tvorbou mlieka. Neustále som odsavala,aby som mu mohla doniesť svoje mliecko na JIS-ku. Hľadala som teda nejaké vitamíny na tvorbu mlieka (okrem svojich overených z prechádzajúcich teho) a natrafila som na pre mna novinku Lactil. Keďže od tejto spoločnosti používam aj Revalid na vlasy a cela rodinka používame Biogaiu, na ktorú nedám dopustiť,tak som si povedala,že vyskúšam aj tento produkt. A hneď Vám aj poviem,že som veľmi spokojná. Výborná kombinácia feniklu a anizu, mliecko po ňom je chutne, voňavé,synček sa mi hneď prisal (po dvoch týždňoch od flase) a prsia sa mi krásne začali nalievať po par dňoch. Takze ak ma niekto pochybnosti,tak z vlastnej skúsenosti vrelo odporúčam 😉

ketrin582
19. jún 2020

@jujulka mne ho doktorka odporučila včera na poradni a mozem povedať že malinka dlšie vydrží na prsníku a dokonca sa mi mlieko samo spúšťa čo sa mi už dlho nestalo 🤷‍♀️A to som využila iba 3 tabletky 🙂 som zvedavá ako to bude ďalej 🙂

rita121314
20. jan 2021

@ketrin582 ako si to uživala prosim? Tak ako uvadza vyrobca 2x1?

ketrin582
20. jan 2021

@rita121314 Ano, mne to vyprodukovalo mlieko ma nejaké dva tyzdne ... a potom to dalej neviem povedat lebo sme mali laktačnú krízu a nezvládli sme ju 😒😞

jujulka
autor
21. jan 2021

@rita121314 áno 2x denne po 1 tablete som si dávala...