Silverette - liečivé strieborné klobúčiky na bradavky

zapattera
4. feb 2015

ahojte,
dostala sa mi do pozornosti pomôcka pri bolestivých bradavkách - liečivé strieborné klobúčiky na bradavky. v Čechách som nasla predajcu, ale nemá s tým niektorá z vás skúsenosti, prípadne neviete, kde kúpiť na Slovensku?

ďakujem

eeffka
4. feb 2015

@zapattera na bolave bradavky je najlepsi lanolin a vzduch, nieze to este pricapnut klobucikom nech sa to fajne zapari

zapattera
autor
4. feb 2015

mam info od dvojnasobnej mamicky, ze jej to velmi pomohlo. ide o liecive ucinky striebra, ktore ma nicit bakterie
http://www.silverette.cz/www-silverette-cz/esho...

luckooo
9. feb 2015

@zapattera Ahoj. Urcite si tieto klobuciky kup. Ja ich mam odskusane na vlastnej kozi a Adelu, ktorej link uvadzas, poznam osobne prave zo Svajciarska, kde sme sa s tymito klobucikmi obe stretli po prvykrat. Lanolinove masticky iba bolest utlmia, toto skutocne zahoji uz za par hodin. Mam to odskusane :o) Je to skvela pomocka a najlepsie na nich je to, ze vysledok vidis skutocne po par hodinach. Tak si mozes dojcenie vychutnavat a rovnako aj tvoje babatko. Nie je predsa nic krajsie ako spokojnost na oboch dojciacich stranach :D Ich udrzba nie je narocna, kazdy druhy den ich treba oplachnut so sodou bikarbonou a osusit (do klobucika das kusok vody, trosku sody bikarbony, aby sa ti urobila kasicka, tou potries obe strany klobucika, oplachnes, osusis a das na bradavky). Su velmi pohodlne aj pocas noci, vobec necitis, ze ich mas. Ked sa bradavky zahoja, vycistis klobuciky, odlozis a opatovne pouzijes, ak ta zase zacnu boliet. U mna to bolo nosenie nonstop 3 tyzdne od porodu, tak som mala 2 tyzdne pauzu a opat mi popraskali bradavky, takze som opat pouzila klobuciky a ulava bola okamzite. Takze klobuciky mozem len a len odporucat. Pisala som prave maly clanok o tychto klobucikoch do casopisu, no prisla mi odpoved, ze nemozu zverejnit moj list, nakolko obsahuje komercne udaje, cize musim vsetko prerobit a nespomenut ani len to, ze sa daju kupit prave v Cechach, ak nemas nikoho znameho, kto by ti ich kupil vo Svajciarsku, Anglicku ci Taliansku. Ak by si cokolvek chcela este o klobucikoch vediet, kludne napis. Pekny den!!!

luckooo
9. feb 2015

@luckooo Este som zabudla dopisat, ze do klobucika sa odstriekne kusok mliecka a tak sa prilozi na bradavku. Tym padom je bradavka vlhcena (netreba ziaden lanolinovy krem) a ked ides dojcit, das si ho krasne dole a bradavka je pripravena :o) Antisepticke ucinky striebra su fakt na mieste pri tomto type klobucikov. ODPORUCAM :o)

zapattera
autor
9. feb 2015

@luckoo Dakujem velmi pekne, zvazim 🙂