Silná menštruácia a dojčenie

ivanak149
27. jan 2022

Ahojte. Prosím o radu resp skôr vaše skúsenosti ak máte.
Rodila som v máji. Odvtedy som už mala ms ale teraz prišla po štyroch mesiacoch, kojim takže som si z toho nič nerobila.
Tehotná niesom poviem ako prvé. Ms mám dnes štvrtý deň . Prvé tri som mala buď len intimku alebo tampon. Proste boli, ale slabé.
V noci som sa zobudila na hrozne bolesti, nestiham chodiť na záchod meniť vložky. Fakt to ide takmer prúdom. Takto vyzerala aj keď som dostala prvýkrát po pôrode. Ale tak deň, dva. Ale čo má veľmi vystrašilo, v priebehu hodinu vypadli už dvakrát so mňa také kusy ako dlan, nepreháňam ani o pol centimetra. Ibalgin zabral po hodine, pôsobil asi 15minut potom prestal, ani sa nečudujem. Volala som doktorke, tá tam ešte nieje sestrička povedala že si mám dať citrón a ležať ak to nepoľaví mám volať znovu.
Nemáte prosím niekto skúsenosti? Hlavne tie kusy ma desia, ja viem, že sa to mohlo nahromadit počas tých mesiacov ale aj tak. Už neviem čo si dať od bolesti.

nwnw
27. jan 2022

@ivanak149 ja mam take po porode a povedala mi Dr ze nic mi nie je ze mi prepise antikoncepciu na upravu. Je to vazne neprijemne.
Kazdopadne,ked je bolest, tak by som sla an na pohotovost

ivanak149
autor
27. jan 2022

@nwnw mňa skôr trápia tie obrovské kusy. To som nikdy nezažila. A práve na to mi nič nepovedala. Chvalabohu bolesti trochu ustúpili

benit
27. jan 2022

@ivanak149 ja som tiez mala podobne problemy po porode. Nic mi nenasli. Predpisala antikoncepciu, sadla az tretia.

elisse247
27. jan 2022

@ivanak149 ja som to mala rovnako v takom období po pôrode cca išla som na pohotovosť a ja som mala cystu na vaječníku. Ale aj doktor povedal že to mohlo byť čokoľvek keďže sa telo po pôrode dáva ešte stále dokopy.