Ahojte maminy. Mám skoro ročného drobca a stale kojim. Na tom by nebolo nič zvlaštne len v poslednom čase som si všimla že mám rozdielne poprsie. Jedno večšie ako druhé. Mám s toho depresie, keď niekto sa na mna pozrie hneď si myslím že to vidno a cítim sa dosť trapne. Má s tým niekto skúsenosti, vyrovná sa veľkosť časom alebo to zostane takto. Vopred vám ďakujem za rady.
zhruba jednu veľkosť. 😉
tiez mam velky rozdiel, zacalo sa to dojcenim, ked mal syn okolo 12m tak ten rozdiel sa vyrazne zvacsil a ostalo to takto. este stale kojim ale uz teraz vidim na prsiach, ze rovnake uz nikdy nebudu. je to urcite aspon jedna velkost. ked mam push-upku az tak to nevidno (aj na jednej strane vyskakuje hore lebo maly prsnik ju nedrzi) ale inac uplna disharmonia. :-/
jedna velkost nie je nic hrozne, to sa v podprsenke "strati", urcite si to nikto bezne nevsimne.
áno viem že je to tak,ja som nemala az taky velky rozdiel tak som to az tak neriesila, len teraz , mám s toho depresie neviem ako budem riešit leto a kúpaliská.
Kojim sice len 2mesiace a mam to iste.jeden mam viditelne vacsi a newiem preco.dufam ze po kojeni to prejde
ja tiež dúfam že sa to napraví,
@jaja143 keď som mala 18 rokov, mala som nezhubný nádor, keďže som podľa doktorov nebola akútny prípad, nechceli ma hneď operovať, skoro 4 mesiace som chodila s jedným prsníkom o 2 čísla väčším, takže chápem, ako sa cítiš, keď ten nádor vybrali, prsník sa scvrkol a teraz je menší ako druhý a už som si na to zvykla, je to 10 rokov a nič a nikoho neriešim, aj tak si to ľudia vôbec nevšimnú 😉
@jaja143 ahoj, píše ti laktačná poradkyňa. Nič sa neboj, po skončení dojčenia sa to samé urpaví. Snaž sa prikladať bábo na ten menší najprv a ak by nestači, ponúkneš aj druhý. ide o to, aby sa z neho mlieko dostávalo von, potom je možné, že sa takto v ňom zvýši laktácia a bude o niečo väčší 🙂)) Srdečne ťa pozdravujem a želám príjemné dojčenie aj naďalej. Alena pordkyňa BA
@emocia z osobnej skusenosti - neupravi sa. Teda mne a mnohym dalsim maminkam, o ktorych viem, nepomohlo to... jednoducho jeden prsnik je menej a druhy viac produktivny. U mna ten rozdiel vidiet volnym okom... Skusala som vsetko mozne a rozdiel zostal... 🙂 snad po ukonceni dojcenia sa to naozaj upravi...
ja mam rozdielne velke prsniky odjakziva 😀 Aky velky mas rozdiel?