Rozdielne prsníky počas kojenia

jaja143
26. máj 2014

Ahojte maminy. Mám skoro ročného drobca a stale kojim. Na tom by nebolo nič zvlaštne len v poslednom čase som si všimla že mám rozdielne poprsie. Jedno večšie ako druhé. Mám s toho depresie, keď niekto sa na mna pozrie hneď si myslím že to vidno a cítim sa dosť trapne. Má s tým niekto skúsenosti, vyrovná sa veľkosť časom alebo to zostane takto. Vopred vám ďakujem za rady.

ammellia
26. máj 2014

ja mam rozdielne velke prsniky odjakziva 😀 Aky velky mas rozdiel?

jaja143
autor
26. máj 2014

zhruba jednu veľkosť. 😉

lyzzy
26. máj 2014

@jaja143 .....kazda zena ma rozdielne velke prsniky....samozrejme okrem silikonov.Niektora viac,niektora menej.
Ja som mala kolegynu ktora mala dost velky rozdiel....riesila to podprsenkou s vypchavkami.

mamainprogress
26. máj 2014

tiez mam velky rozdiel, zacalo sa to dojcenim, ked mal syn okolo 12m tak ten rozdiel sa vyrazne zvacsil a ostalo to takto. este stale kojim ale uz teraz vidim na prsiach, ze rovnake uz nikdy nebudu. je to urcite aspon jedna velkost. ked mam push-upku az tak to nevidno (aj na jednej strane vyskakuje hore lebo maly prsnik ju nedrzi) ale inac uplna disharmonia. :-/

ammellia
26. máj 2014

jedna velkost nie je nic hrozne, to sa v podprsenke "strati", urcite si to nikto bezne nevsimne.

jaja143
autor
26. máj 2014

áno viem že je to tak,ja som nemala az taky velky rozdiel tak som to az tak neriesila, len teraz , mám s toho depresie neviem ako budem riešit leto a kúpaliská.

dollynkaa
26. máj 2014

Kojim sice len 2mesiace a mam to iste.jeden mam viditelne vacsi a newiem preco.dufam ze po kojeni to prejde

jaja143
autor
26. máj 2014

ja tiež dúfam že sa to napraví,

moni244
26. máj 2014

@jaja143 keď som mala 18 rokov, mala som nezhubný nádor, keďže som podľa doktorov nebola akútny prípad, nechceli ma hneď operovať, skoro 4 mesiace som chodila s jedným prsníkom o 2 čísla väčším, takže chápem, ako sa cítiš, keď ten nádor vybrali, prsník sa scvrkol a teraz je menší ako druhý a už som si na to zvykla, je to 10 rokov a nič a nikoho neriešim, aj tak si to ľudia vôbec nevšimnú 😉

emocia
26. máj 2014

@jaja143 ahoj, píše ti laktačná poradkyňa. Nič sa neboj, po skončení dojčenia sa to samé urpaví. Snaž sa prikladať bábo na ten menší najprv a ak by nestači, ponúkneš aj druhý. ide o to, aby sa z neho mlieko dostávalo von, potom je možné, že sa takto v ňom zvýši laktácia a bude o niečo väčší 🙂)) Srdečne ťa pozdravujem a želám príjemné dojčenie aj naďalej. Alena pordkyňa BA

jaja143
autor
29. máj 2014

@emocia Ďakujem za radu. 😉

magic08
29. máj 2014

@emocia z osobnej skusenosti - neupravi sa. Teda mne a mnohym dalsim maminkam, o ktorych viem, nepomohlo to... jednoducho jeden prsnik je menej a druhy viac produktivny. U mna ten rozdiel vidiet volnym okom... Skusala som vsetko mozne a rozdiel zostal... 🙂 snad po ukonceni dojcenia sa to naozaj upravi...