Rozbor materského mlieka v Košiciach

ivangeline
24. sep 2020

Ahojte, tak zakladam prvý krát aj ja diskusiu. Neviete mi poradiť, kde robia rozbor materského mlieka v Košiciach a okolí? Požiadala má o to na gastre...ale kontakt, ktorý mi dala, nie je k dispozícii.. a už som volala kadetade po gynekologoch a nikto nič nevie. 😕 Potrebovala by som to čím skôr, keďže podľa výsledkov sa rozhodne, či aj mne nasadí antibiotiká, tak ako malej. Vďaka za akékoľvek info.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
autor
25. sep 2020

@viestta aha, takže to sú dve rozdielne veci. Ja hovorím a píšem, ako mi gastro povedala a nedala mi nič. Ani lístok. 😕 Budem jej znova dnes volať. Ďakujem.

luba41
25. sep 2020

@ivangeline to je nejaká iniciatívna lekárka..a vie vobec čo MM obsahuje a čo v nom je prirodzené? dietatu je čo?

petulkahu
25. sep 2020

@ivangeline Asi by som volala laktacnej, resp. kontaktovala mamilu. Oni by ti mozno vedeli poradit...

ivangeline
autor
25. sep 2020

@luba41 sama neviem. Podľa správy môžem napísať neskôr. Má kadeco v črevách čo tam byť nemá. Je to premnozene. Plus v nose nejaký streptokok. Nerozumiem sa. Len vidím,že jej je od narodenia zle. Dúfala som v jasnú diagnózu. Dala nám lieky aj dietu,lenže vraj to najskôr mám aj ja v mlieku,keďže do týždňa mi to vie dieťa predať,tak ale mne antibiotiká dá až keď jej dám správu s rozborom môjho mlieka. Teda kultivaciu materského mlieka treba. Bola som tam zas a rozprávala so sestrickou... idem znova volať svojmu gynekologovi,nech sa spýta labaku.. toto mi povedala sestrička... :D Na hlavu. Radšej vy som vzala antibiotiká,aj keď by som nič zle v mlieku nemala ako toto..už som volala 5 gynekologom a aj do Novej nemocnice. :D

ivangeline
autor
26. sep 2020

Hotovo. Na Magnezitarskej v labaku to robia. 🙂 Gynekológ má s nimi zmluvu (len netušil,že to robia a ani teta pri telefone v labaku,dokonca to nemala ani v papieroch,len sa bola spýtať ľudí v labaku!),takže mi dá gynekológ ziadanku a ja si dám mlieko do sterilnej ampulky a zanesiem tam. Dúfam,že pre budúcnosť to niekomu pomôže. 🙂