Ahojte, tak zakladam prvý krát aj ja diskusiu. Neviete mi poradiť, kde robia rozbor materského mlieka v Košiciach a okolí? Požiadala má o to na gastre...ale kontakt, ktorý mi dala, nie je k dispozícii.. a už som volala kadetade po gynekologoch a nikto nič nevie. 😕 Potrebovala by som to čím skôr, keďže podľa výsledkov sa rozhodne, či aj mne nasadí antibiotiká, tak ako malej. Vďaka za akékoľvek info.
@viestta aha, takže to sú dve rozdielne veci. Ja hovorím a píšem, ako mi gastro povedala a nedala mi nič. Ani lístok. 😕 Budem jej znova dnes volať. Ďakujem.
@ivangeline to je nejaká iniciatívna lekárka..a vie vobec čo MM obsahuje a čo v nom je prirodzené? dietatu je čo?
@ivangeline Asi by som volala laktacnej, resp. kontaktovala mamilu. Oni by ti mozno vedeli poradit...
@luba41 sama neviem. Podľa správy môžem napísať neskôr. Má kadeco v črevách čo tam byť nemá. Je to premnozene. Plus v nose nejaký streptokok. Nerozumiem sa. Len vidím,že jej je od narodenia zle. Dúfala som v jasnú diagnózu. Dala nám lieky aj dietu,lenže vraj to najskôr mám aj ja v mlieku,keďže do týždňa mi to vie dieťa predať,tak ale mne antibiotiká dá až keď jej dám správu s rozborom môjho mlieka. Teda kultivaciu materského mlieka treba. Bola som tam zas a rozprávala so sestrickou... idem znova volať svojmu gynekologovi,nech sa spýta labaku.. toto mi povedala sestrička... :D Na hlavu. Radšej vy som vzala antibiotiká,aj keď by som nič zle v mlieku nemala ako toto..už som volala 5 gynekologom a aj do Novej nemocnice. :D
Hotovo. Na Magnezitarskej v labaku to robia. 🙂 Gynekológ má s nimi zmluvu (len netušil,že to robia a ani teta pri telefone v labaku,dokonca to nemala ani v papieroch,len sa bola spýtať ľudí v labaku!),takže mi dá gynekológ ziadanku a ja si dám mlieko do sterilnej ampulky a zanesiem tam. Dúfam,že pre budúcnosť to niekomu pomôže. 🙂