Dcerka ma 3 mesiace. Na zaciatku som mala krasne vela mlieka odsala som aj 90ml. No 2 mesiace som nekojila brala som silne lieky, malinka mala flasku.No teraz uz ich neberiem a chcela by som znova kojit, no idu mi uz len slabe kvapky. Da sa to este zachranit? Nejakymi liekmi, vitaminami napr? Budem aspon odsavat ak by malinka sa neprisala. Dakujem za kazdu radu
ono to je vazne individualne. ja uz som nerozbehla, kojila som priblizne dva mesiace, potom sa mi mlieko uplne a nenavratne stratilo. 😕 clovek s tym neurobi nic, aj ked ma to mrzelo. presli sme na umele, no co, svet sa nezrutil.
Ak sa prisaje a bude tahat tak by sa to mohlo podarit. Otazne je bude chciet kedze flasa je flasa.
Odsavat mozes. Ono to tiez pomaha ale odsavacka nevytiahne az tak ako babo.
Dojcenim a odsavanim sa to da rozbehnut, tak ako aj na zaciatku sa to rozbehlo dojcenim a odsavanim, rob power pumping, to v prvom rade. Ostatne su uz len take pomocne praktiky s neistym ucinkom, ucinne skor na psychiku.
@anavixy ahoj dakujem a co je to prosim ten power pumping?
Vygoogli si, ma to presny postup podla toho ci mas odsavacku na dve prsia alebo odsavas po jednom 🙂 je to metoda dosavania, ktora preukazatelne zvysuje tvorbu mlieka. Ak mas ig, najdi si profil vasa laktacna konzultantka, tam najdes aj info ohladom power pumpingu a mnoho inych uzitocnych informacii, tipov a navodov 🙃
@anavixy dakujem 🩷🙏
ja som rozbehala mlieko po tyzdnovom odstaveni u takmer 3r dietata (dovod opatovneho zacatia bola silna jeho akutna choroba) a podarilo sa...urcite sa da, vela tekutin, prikladat, caj na podporu dojcenia daj