Dobrý deň, rodila som pred mesiacom predčasne sekciu, mlieko sa mi rozbehlo až po 10 dňoch, samozrejme bábätku uz dávali v nemocnici um tak som v tom pokračovala aj doma, ale pred každým krmenim prikladala, odsavala, už je to mesiac a ja stále mam každé 3 hod cca 30ml mlieka. Dá sa to ešte podla vasich skusenosti nejako rozbehnúť alebo už nie?
@adiranka to viem jasne, z toho vedu nerobím, len vždy pije moje potom to um, radšej by som bola rada keby pije len moje aj za cenu, že by som len odsavala. Ale vie sa pekne prisat uz.
Prikladat, prikladat, prikladat, na hole telo obaja, ked davas UM, tak cez cievku na prsniku, spat spolu.
Kombinácia Senovky gréckej a Benediktu lekárskeho + Ricinus Communis 5CH + vela tekutin.
Ak sa prisava je to super. Ponukaj a pripadne aj odsavaj. Ja som tu uz velakrat pisala ze napr pri prvom som si ledva 20ml odsala. A kojila som 2,5 roka.
Dieta si vytiahne viac nez odsavacka. No musi dieta chciet a vediet dobre tahat.
Lebo z flase mu to tecie “samo”. No pri tahani z prsnika sa babo “musi potrapit”.
treba jedine skusat, nakolko je to fakt individualne a kazda zena to ma inac. mozno sa ti este podari rozbehnut, mozno nie a prejdete na um uz uplne, to nikto nevie. ale ak aj ano, nic sa nedeje, nebude to koniec sveta. milion deti vyrastalo na umelom mlieku a su tu, zive a zdrave. 🙂