Rozbehli ste dojčenie aj po mesiaci?

jenn177
1. aug 2023

Baby , mate niektorá skúsenosť ze ste mliečko rozbehli aj po mesiaci ? Ja tak velmi chcem cisto kojiť :( teraz dokrmujem cez cievku

aiana24
1. aug 2023

Mojej svokre po porode cisarskym vzali dieta a previezli do ineho mesta do inkubatora. Dostala sa k nemu po dvoch tyzdnoch tusim. Neverili jej ze rozbehne kojenie ale podarilo sa.

Ak chces tak sa odporuca vela prikladat k prsu aj ked sa ti zda ze mlieko nejde.

angeli121212
1. aug 2023

ja áno ale išlo to postupne a tak riadne sa rozbehlo keď mal malý asi 4 mesiace. Nedokrmovala som cez cievku ale normálne cez fľašku. Mne pomohlo po každom kojení ešte doodsávať a piť veľa vody hlavne počas a po kojení. A čo bolo najdôležitejšie prestala som to riešiť, zmenila som pohľa. Brala som to tak, že umelé má malý aby nebol hladný a materské budem dávať kým budem vedieť do plusu. Proste som to začala brať ako je, že kým bude bude a keď už nie viem že som dala čo som mohla. Od vtedy som si začala aj kojenie užívať.

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miska1701
1. aug 2023

@jenn177 ja som to rozbehla po 4..
Nevedela sa dobre prisat, malo mlieka sa mi tvorilo, pila som vela vela vody, odsavala aj ked mala akurat nesla jrst, stale.. pila matysak a pomohol mi az trioherb krd som zacala brat..
Odsavat prikladat a trochu dopomoct a slo to, potom som az zamrazovala a krd mala asi 6m sa to ustalilo, kojim stale, ma 13m