Ahojte, prosim o radu. Stalo sa to aj vam? Mala som velmi malo mlieka, kojila som len 3 mesiace a aj to som muslea za kazdym kojenim prikrmovat umalym mliekom. Islo mi vzdy len par kvapiek. Odstriekavala som si,aby sa mi tvorilo viacej mlieka,ale nic. Tak 20 ml za den bolo moje max. Moja mala ma rok a pol a stale vecer ked si potlacim bradavku,tak mi obcas aj vystrekne mlieko, obcas sa mi objavia iba drobne kvapky. Je to tak u oboch prsnikov. Gynekologicke som toto spominala nedavno, lebo som stale dufala,ze to prejde samo. No povedala,ze si to nemam vecer tlacit a ze by mohlo ist o poruchu stitnej zlazy. Takto mi kvapkalo aj mlieko od kedy som vobec zistila,ze som tehotna. Teraz tehotna nie som,takze sprievodny jav to nebude.
Mate nejaky skusenosti s niecim takymto?
@andrema aj ja to mám a to má drobec 15 mesiacov 😒 Môj gyndák povedal, že ak to neprestane kým pôjdem na preventívku (december) dá mi niečo na zastavenie...a že mi vezmú krv či nemám zvýšený prolaktín, čiže to môže byť hormonálna porucha...mám z toho už nervy..lebo je október a neprestalo...a byť zase na liekoch nič moc 🤐 😖
@andrema
ahoj ja som malú nekojila ale odsávala som si mlieko, 1.5l denne a po 5 mesiaci som zrazu prestala mať mlieko. povedala som si dobre ved čo už aj to sa stáva. vyrovnala som sa s tým. mne mlieko vytekalo ešte 3.5 roka od prestania pôrodu a to som užívala rôzne lieky na zastavenie tvorby. aj lekár mi povedal, že to nie je nič hrozné a výlsledky boli v poriadku.
Nazov ma byt samozrejme ROK PO NEKOJENI, nejde mi to uz opravit