Ročné dieťatko odmieta po chorobe prsník

20. okt 2024

Ahojte neviete mi poradiť? Dcéra ročna mi po chorobe (horucky, zvracanie ) uplne odmieta prsnik, mlieko moje chce z lyžičky alebo z flasky...ide jej aj stolicka ale nejde mi to do hlavy prečo to tak môže byt...nemáte skúsenosť?

sara07
20. okt 2024

skús proste dieta rešpektovat ked nechce už kojiť
možno jej idu zuby, bolestivejšie dasna, zle sa jej taha tam je toho viac, že chce pit mlieko je normálne u tak malého dietata

dobryden
20. okt 2024

a ved dobre tak,mozes si odsavat mlieko a davat jej cez flasu alebo jej daj uz umele,popripade kup acidko a pestrú stravu.Aspon nmas po oducani od kojenia.

ukgirls
20. okt 2024

ma rok-uz nepotrebuje ani umele a ani tvoje .. mozes jej odsavat ak mas potrebu ale inak strava mu uz staci

anketkarka
20. okt 2024

Moje odmietalo praník pri zápale ucha.

lonely66
20. okt 2024

ročné dieťa môže pokojne piť už klasické mlieko. čo stresuješ....?

autor
20. okt 2024

Už je to v poriadku našťastie, kojim ďalej do min 2 rokov 😎😁 a teraz trošku vážnejšie...baby vďaka za roznorode odpovede. Nie je to moje prvé dieťa, ale je prvéktore je kojenè... prvé som mala na umelom mlieku do 2 rokov ako odporučil pediater a je to V PORIADKU. Každá vieme ze materske mlieko je lepšie než umele a sto x lepšie než kravské...no keď sa nedá kojiť svet sa nezruti...moje prvé dieťa na UM bolo menejkrat chore ako druhe na MM. Cize keby nemám mlieko tak by som dala umele dokym by mi to financna situácia dovolila a presne takto to aj povedal pediater. Inak s tým oducanim by to bolo trefne 😁 pa

sara07
20. okt 2024

moja skúsenost je že aj pediater sa môže mylit a riadne seknut

autor
20. okt 2024

@sara07 jasné, že je každý človek omylný...ale čo sa týka tohto, podľa mňa je v poriadku, ak dieťa prijíma pestru stravu a popritom na spánok má ešte MM/UM aj do tých 2r. Ale samozrejme rešpektujem názor iných a nepresviedčam o ničom, nech si každý robí slobodne, ako chce 🙂

kristina210
20. okt 2024

Napríklad môj malý, 16 mesiacov, tiež teraz odmieta akokeby prsník,je kojený,pricucne sa a odtiahne a chytá si ústa...idú mu prvé stoličky a očné zuby zároveň...takže mi vychádzajú citlivejšie ďasná...proste mu ponúknem fľašu s mliekom, ak vypije vypije,ak nie tak nie...od narodenia odmieta cumeľ, ani som ho naň naučila a neučím...a teraz ? Ukazuje naň prstom a dá si ho sám na pár minút niekoľko krát za deň...robí to len pri týchto zuboch čo mu idú teraz...asi zistil, že si do toho môže aj pohrýzť a tak a trošku sa mu uľaví 🤷‍♀️ u nás zuby prejdú a vráti sa k prsníku si myslím...