Žienky prosím Vás máte skúsenosti s tým ako dávkovať tieto homeopatiká na zastavenie laktácie. V 17tt sme prišli o mimi a spustilo sa mi mliečko. V lekárni mi dali toto ale nevedeli mi povedať to dávkovanie :(
@meggie.sk https://www.modrykonik.sk/forum/laktacna-poradna/ako-prirodzene-prist-o-mlieko/ skus pozriet alebo daj to iste do googlu a vyhodi ti odkazy na stranky
@meggie.sk Neviem, čo za lekárnika-čku to bolo ale vidno že sa v práci vyzná:( Ricinum communis 30 ti mala dať. Pokiaľ viem, tak 5 je na tvorbu mlieka, nie na zastavenie. Ja som brala 30tku tuším 2x alebo 3x denne po 5 tabletiek. Zabralo mi to hneď, o 3 dni som už tabletky brať nemusela, mlieko sa prestalo tvoriť. Odporúčam už túto lekáreň radšej potom nenavštevovať. PS(Je mi ľúto, že ste prišli o bábätko)
na zastavenie je 30ch nie 5ch ,zožeň si tie 30ch a povedia ti aj dávkovanie ,zaručene to účinkuje
@aristka vyskúšam aj to. Včera superm kyslé černice :D Zohnala som si to homeopatikum 30ku, k tomu šalviový čas a včera studená sprcha na ne. Na noc som si zviazala elastickým obväzom a ráno bol už pod nimi :( Napriek teplu som si ho večer dole nedala. No uvidíme ako to pôjde ďalej.
uvidíš zaberie,zbytočne prsia nestláčaj,myslím aby si nezistila či ti mlieko ide,aby si ich nestimulovala a uvidíš za týždeň maximálne dva by sa to malo zastaviť ,ak nie musíš ísť k dr. a dá ti niečo na zastavenie...
ale ved t 5CH sa dava na pdpru tvrby mlieka. ja si davma 3x5guliciek. Myslim ze 10ch je na zastavenie...