Ricinnumcommunis na zastavenie mliečka

meggie.sk
26. júl 2013

Žienky prosím Vás máte skúsenosti s tým ako dávkovať tieto homeopatiká na zastavenie laktácie. V 17tt sme prišli o mimi a spustilo sa mi mliečko. V lekárni mi dali toto ale nevedeli mi povedať to dávkovanie :(

zuuzika
26. júl 2013

ale ved t 5CH sa dava na pdpru tvrby mlieka. ja si davma 3x5guliciek. Myslim ze 10ch je na zastavenie...

magali
26. júl 2013

@meggie.sk s tymto by ti mohol pomoct gynekolog a dat ti lieky ci?

meggie.sk
autor
26. júl 2013

@zuuzika no mali len 5 alebo 9 a dali mi 5ku.
@magali tá mi napísala nejaký padrodel či ako sa to volá ale musela som kvôli nežiadúcim účinkom prstať s ním. A podľa nej vraj nič iné na zastavenie nie je

magali
26. júl 2013

@meggie.sk https://www.modrykonik.sk/forum/laktacna-poradna/ako-prirodzene-prist-o-mlieko/ skus pozriet alebo daj to iste do googlu a vyhodi ti odkazy na stranky

miku1
26. júl 2013

@meggie.sk Neviem, čo za lekárnika-čku to bolo ale vidno že sa v práci vyzná:( Ricinum communis 30 ti mala dať. Pokiaľ viem, tak 5 je na tvorbu mlieka, nie na zastavenie. Ja som brala 30tku tuším 2x alebo 3x denne po 5 tabletiek. Zabralo mi to hneď, o 3 dni som už tabletky brať nemusela, mlieko sa prestalo tvoriť. Odporúčam už túto lekáreň radšej potom nenavštevovať. PS(Je mi ľúto, že ste prišli o bábätko)

meggie.sk
autor
26. júl 2013

@miku1 no pripadal mi divný ten dedko čo tam bol, ale čo narobím, ešte aj nahluchnutý. 30ku mi ani neponúkol. len 5ku a 9ku. No tak asi ju vysypem ho záchoda a pôjdem do mesta kúpiť zajtra tú 30ku.

aristka
26. júl 2013

na zastavenie je 30ch nie 5ch ,zožeň si tie 30ch a povedia ti aj dávkovanie ,zaručene to účinkuje

miku1
26. júl 2013

@meggie.sk Veď keď, tak skús mu tú 5ku vrátiť a keď má nech ti dá 30tku. Dávkovanie ti v normálnej lekárni určite budú vedieť poradiť. Ja si už fakt nepamätám, či som brala 2x alebo 3x denne. Viem len, že po 5 tabletiek.

miku1
26. júl 2013

@aristka Súhlasím 🙂

meggie.sk
autor
26. júl 2013

@miku1 no ale 30 nemal :(

miku1
26. júl 2013

@meggie.sk Tak už len teda ísť do toho mesta, ako si písala a kúpiť.

meggie.sk
autor
26. júl 2013

@miku1 zajtra pôjdem,budem musieť jeden de§ voľajako pretrpieť

aristka
26. júl 2013

@meggie.sk skús si dať niečo kyslé ,stiahni si prsia napr.elast.obväzom a menej pi...len nie aby si neodpadla...

meggie.sk
autor
29. júl 2013

@aristka vyskúšam aj to. Včera superm kyslé černice :D Zohnala som si to homeopatikum 30ku, k tomu šalviový čas a včera studená sprcha na ne. Na noc som si zviazala elastickým obväzom a ráno bol už pod nimi :( Napriek teplu som si ho večer dole nedala. No uvidíme ako to pôjde ďalej.

aristka
29. júl 2013

uvidíš zaberie,zbytočne prsia nestláčaj,myslím aby si nezistila či ti mlieko ide,aby si ich nestimulovala a uvidíš za týždeň maximálne dva by sa to malo zastaviť ,ak nie musíš ísť k dr. a dá ti niečo na zastavenie...

meggie.sk
autor
29. júl 2013

@aristka no ona mi dala pardodel či ako sa to volá ale musela som ho vysadiť lebo sa prejavili všetky vedľajšie účinky tuším :( a vravela, že nič iné už neni

aristka
29. júl 2013

@meggie.sk sú aj injekcie,ale zatiaľ to nerieš ,vydrž....

meggie.sk
autor
29. júl 2013

@aristka tak potom nechápem prečo mi ich aj nespomenula.Veď mohla, že ak by bolo akútne treba, tak sa dá aj to. A to je veľmi dobrá lekárka. No čo už

miku1
31. júl 2013

@meggie.sk Tak ako? Zabrali tie tabletky?

meggie.sk
autor
31. júl 2013

@miku1 AK myslíš tie homeopatiká, tak trochu aj áno

miku1
31. júl 2013

@meggie.sk Áno, myslela som tie homeopatiká.

meggie.sk
autor
31. júl 2013

@miku1 zdá sa mi, že je to lepšie, už tak netečie. k tomu ten čaj a večer studenú sprchu na ne 😎

miku1
31. júl 2013

@meggie.sk Tak už len v tom treba pokračovať 🙂