Urcite tu je vela zien, co bohuzial nekojili svoje babatka po narodeni. Ja som tiez nekojila zo zdravotnych dovodov ani raz, mlieko mi ani netieklo z prs, predpokladam, ze sa ani nevytvorilo. A aj tak moje prsia uz nie su ako pred porodom. Trochu mi klesli, a trochu su vacsie, ako som mala. To aj vam klesli prsia, uz pocas tehotenstva? Poprosim tato tema nie je o tom ci kojit, ci nekojit, ani o hadkach, ze co tam po prsiach. Snad kazda zena chce byt sexi aj ked uz ma deti. Mna len prekvapilo, ze aj bez kojenia klesnu prsia.
Ano uz počas tehotenstva, pribrala som, prsia ťažké, padli. Vyzerajú akoby som mala odkojenych 10 deto a to som nekojila ani jedno, bez podprsenky uz nemozem von (s cim som nikdy porblem nemala) ale šaty nesedia dobre ked su prsia niekde na pupku. Po druhom dieťati chcem ísť na plastiku.
Ahoj pribrala som počas tehotenstva 23kg..počas tehotenstva mi prsia ani moc nenarástli stále som nosila rovnakú veľkosť podprsenky.. Prsia mi ostali úplne rovnaké ako pred tehotenstvom.. Teraz čakám druhé tak uvidím potom
Mne sa vzdy zvacsili prsia pocas tehotenstva, takze po nom klasicky zostali ako vyfucane balony.
Milá žienka, netrap sa. Ved to sú hluposti a normalna priroda. Kazdý normalny chlap to berie ale že uplne ok a treba si dať na rovinu že starneme a hlavne ze dieťa je ok. Toto je nič, iba ak problem ,, hlavy" že je to iné nez pred tím. Ale ak ťa lubi muž, nezalezí mu či sú také alebo onake🙂...a pekny deň.🌻
No mne sa cez tehu z D zvacsili na F/G a teraz po 9 mes kojenia je to take mensie D . Nevyzeraju zle, ale neni to uplne ono a asi uz ani nebude. Kila som z tehu stratila, cvicim, cize prinajhorsom to bude na podprsenku alebo nejaku pomoc chirurgie. Ale co chcem v 36 rokoch , ze 😀 gravitacia zvitazi aj bez kojenia.
hormony prsia ovplyvnuju a hormonalne zemny tam boli, hoci si nekojila.
Ja to mám tiež tak. Mlieko som nemala ,len trocha tej vody lepkavej na začiatku a tým to hasne.. a tiež sa mi už moje prsia vobec nepáčia. Stále bolí veľké , no aspoň ako tak držali. Teraz vysia.. rozmýšľam o chirurgickom zákroku. Nechcem ziadne implantáty , len pozdvihnúť poprsie ..
No mne narastli prsia uz v tretom mesiaci, a niekedy v piatom mesiaci uz som mala strie 😅 takze nemusis kojit aby sa zmeny udiali. Co uz osud zien 😅
Ano, je to normalne, urcite sa ti aspon trochu zvacsili uz pocas tehotenstva, navyse aj ak si nieco pribrala, prsia si vzdy odnesu zmenu vahy.