Prsia po dojčení

martiynkaa
9. sep 2022

Dobrý deň.. Idem si k vám po radu.. Mam dve deti, ktoré každé som kojila 3roky.. Predtým som mala malé prsia a po kojeni už nemám žiadne.. Uz si ani podprsenku neviem kúpiť.. Vie mi niekto poradiť čo s tým? Pomôže mi nejaké cvičenie? Alebo nejaké prípravky? Cítim sa veľmi zle tam nič nemám.. Aj pred manželom sa hanbím a operáciu zatiaľ neuvažujem.. Ďakujem

jeltica
9. sep 2022

nemyslim, ze cvicenie alebo nieco taketo pomoze. ak chces prsia naspat, tak asi budes musiet zacat uvazovat prave nad tou operaciou.

marcellka32
9. sep 2022

Čo znamená žiadne prsia? Ak malé prsia sú prsia, dá sa kúpiť push up podprsenka a vybavené

h2
9. sep 2022

@marcellka32 No ak má prsia, ako 13 ročný chlapec, tak ani push-up-ka nepomôže.
@martiynkaa Zrejme si aj veľmi schudla, keď priberieš, zväčšia sa aj prsia (ja viem, to sa ľahko hovorí, ale aspoň skús).

marcellka32
9. sep 2022

@h2 mám kamošku, čo nema prsia a dobrá podprsenka veľa urobí, neverím, že nemá žiadne prsia minimálne Áčka má, samozrejme sa to dá riešiť aj operáciou, ale to autorka nechce

lelluska
9. sep 2022

Cvičením mozes dosiahnuť spevnenie prsného svalstva, je to však stále sval nie samotný prsník. Cize aj to najintenzívnejšie cvičenie Ti pôvodne prsia nevráti. Pochybujem, že si Ta manzel bral kvôli prsiam, takze tam dovod nehladaj. Musíš si sama uvedomiť, ako velmi sú prsia dôležité pre Tvoje sebavedomie. Bud prejdes cestou prijatia svojho tela takeho akým je, a vďačnosťou za to, že Ti doprialo vynosiť a odkojit deticky. Alebo si skus aspoň naštudovať ako je to s operáciou. Mame tu na MK výbornú skupinu, kde sú naozaj rôzne príbehy a rady zien, ktore si zákrokom presli alebo ho zvažujú.

sojorez
9. sep 2022

Cvicenim spevnis prsny sval, ale nedosiahnes zvacsenie velkosti. Jedine plastika. Som na tom rovnako, prsia pred tehotenstvom nieco medzi A a optimisticke B, po odkojenych troch detoch/8 rokov/ lentilky. Ak je nahodou spolocenskejsia akcia, tak nosim tie lambady s miernou vyplnou kvoli estetike, inak pod bezne volnejsie tricko bezsvovu lambadu bez vyplne. Pushupky nenosim, tam ma tlacia kostice. Ja to nejak neriesim, v rodine sme mali i rakovinu prsnika, takze som rada, ze su sice mini, ale zdrave.

nafka0483
9. sep 2022

@marcellka32 Aj do tej push up potrbujes nieco dat.
Viem o com hovorim, takze ano, existuju aj ziadne prsia...

nevenka
9. sep 2022

@martiynkaa ako rada by som Ti podarovala par "cisiel" z mojich G, keby to slo...

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eeffka
9. sep 2022

Dobra podprsenka aj chlapovi vyrobi Bcka. V tezenise napr je takych kopec. Mam kamosku a dlho som si myslela ze ma prsia, ma len podprsenku.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz