Ahojte baby, prosím vás o radu. Dojcim a mam strasne citlivé prsia na chlad. Už od začiatku som mala s nimi problemy najprv som dostala zápal potom som mala mykozu hrcky sa mi stale tvoria a nejdu poriadne rozmasirovat a stále cosi dookola. Teraz keď uz len doma som chvilu bez tricka a mame otvorené okno, tak ihneď citim že mi to nerobi dobre na prsia a že ma tam začína ako keby jemne pichat Keď aj idem s malým von na prechadzku a zafúka studensi vietor tak hneď je zle najprv ma tam začne tak jemne pichat a potom kým prídeme domov už to strasne boli až sa to neda vydržať. Aj klima v obchode mi toto spôsobuje. Okamžite musím nahrievat prsia a mat ich v teple. Potom aj keď ho idem dojčiť tak to strasne boli. Toto vacsinou trva pár hodin kým ma to zas prestane boliet. Neviete čo s tym robiť ako tomu predísť? Alebo čím to môže byt spôsobené? Bojím sa chodiť už aj von s malým alebo mat doma otvorene okno.
Neviem ci mas taky problem s celym prsnikom alebo ide len o bradavku, ale pri bradavkach sa to stava, mozno moze ist aj o cely prsnik, pozri tu 🙂
https://www.instagram.com/p/C5WYRULLKo2/?igsh=c...