Prosím o radu ohľadom laktácie

22. júl 2023

Ahojte, stala sa mi strašná vec....pred tromi hodinami má zmlátil manžel a odišiel....toto tu ale naozaj nejdem riešiť...určite sa rozvediem...ale prejdem k naozaj podstatným veciam....mám malé bábätko....plne kojim....nie som opitá...ale vypila som 4 jagermaistre..od nervov...nie som alkoholicka...toto tu prosím neriesme...mam zamrazene mliečko...naozaj veľa...za aký čas sa vytratí alkohol z krvi a môžem znovu kojit? 2 dní? Nechcem ublížiť bábätku :(...ďakujem vám !!!!!!!

denkabemommy
22. júl 2023

Keď zmizne z krvi, zmizne z mlieka

ropucha6
22. júl 2023

Rano to uz bude naozaj zanedbatelne mnozstvo…hlavne nestresuj a uz nic nepi, nech si pri zmysloch.

suge
22. júl 2023

Závisí od rôznych faktorov, napríklad od tvojej hmotnosti. Na internete sú na to tabuľky. Počkala by som cca 12 hod. Počas nich mliečko iba odstriekaj a vylej, bábätku medzitým prihrej to z mrazničky. Držím palce!

autor
22. júl 2023

@ropucha6 vôbec nepociťujem opitosť a to som bola naposledy opitá tak 4 roky dozadu....ale boli to 4 poldecaky a hneď som rozmrazovala mlieko...mala mi našťastie spi celú noc a spinká už od siedmej

autor
22. júl 2023

@suge mám 61 kg a 170 CM... Som 3 mesiace po porode

ropucha6
22. júl 2023

No tak to je okey…niecim to este zajedz.

suge
22. júl 2023

Vychádza to cca tých 10-12 hod od vypitia, potom by malo byť mliečko úplne bezpečné.👍

svetlonos
22. júl 2023

Kristapana, nemas nejakych kamosov, ktori by mu tu jeho "sluzbu" oplatili ?? A najlepsie hned?
Baby ti ohladom mlieka uz poradili, ja ti prajem aby si bola stastna a odisla hned od tiho kkta 🤯

autor
22. júl 2023

@svetlonos :( mám pocit že puknem od žiaľu a to doslova :( naozaj doslova...nikdy mi takto mlneublizil...mám zlomenú kľúčnu kosť..asi.

musím ísť na pohotovosť....rodina v zahraničí.. kamoška tiež najlepšia..inak som riadny introvert...nemám moc priateľov :(

suge
22. júl 2023

Máš sa ako dostať na pohotovosť? Máš to ďaleko?

autor
22. júl 2023

@suge vydržím do rána a uvidím...možno to mám len strašne ubolené od toľkých úderov...ale ľavou rukou vôbec nepohnem...rameno má šialene boli...všetko píšem jednou rukou preto mi to tak trvá

paradajkova
22. júl 2023

Nechces zavolat na 0800 212 212 ? Je to bezplatna non-stop linka pre zeny, ktorym sa stalo presne to co tebe. Musis byt vo velkom soku a strese, mozno by ti to pomohlo. https://www.employment.gov.sk/sk/linka/

suge
22. júl 2023

Nebudem ťa presviedčať ísť hneď, ale nepodceňuj to, aby sa to ešte nezhoršilo. Dúfam, že budeš v poriadku. A snáď sa pán, kto ti to spôsobil tak skoro neobjaví.

autor
22. júl 2023

@paradajkova ďakujem....zavolám....nevedela som si spomenúť ani aké číslo má polícia...v Tom šoku...vobec

autor
22. júl 2023

@suge prišla ku mne svokra...plače...že čo to vychovala...ženy...ja nemôžem pozerať ani na ňu...viem že pri výchove spravila mnoho chýb...teraz nechce odísť z bytu, slušne ju prosím že som unavená nech odíde...viem, že teraz to myslí dobre...ale chcela by som tú svoju mamu :( :( :(

suge
22. júl 2023

Možno predsa len lepšie, ako ostať doma úplne sama. Povedz svokre, aby išla do inej izby, že ju zavoláš ak by bolo treba. Nejako to vydrž do rána.

lilizzachy
22. júl 2023

Je mi to ľúto. Svokra ak chce ostať, by som ju nechala. Možno sa vráti jej syn, aspoň nebudeš sama. Možno ti bude zle, bude treba aby si išla na pohotovosť tak aspoň postráži bábätko. Drž sa, skús sa vyspať. Držím palce nech všetko dobre dopadne.

aranka7554
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. júl 2023
autor
22. júl 2023

@lilizzachy ďakujem...aj ostatným dakujem

ropucha6
23. júl 2023

Ako ti je?

svetlonos
23. júl 2023

Ja by som v takomto pripade odisla do najblizsieho penzionu. Bola by si medzi ludmi a mohla by si premysliet co dalej.
Neviem aku mas rodinu. Ja som robila v Rakusku a nebola som v tej praci spokojna - opatrovala som deti v jednej rodine a matka bola psycho.
Svagor so sestrou zili vtedy v Nemecku, on sa ponukol, ze cez vikend pride a odvezie ma domov odtial. To iste bratranec. A to keby sa mi nedaj Boh stalo co tebe, prisla by rodina okamzite trebars aj z Ameriky.
Vezmi babo, chod k doktorovi a nahlas hlavne toho debila na policiu, musis. Bude to pre teba lepsie do buducnosti. Este pred 5 rokmi by som ti vedela na par dni kludne poskytnut byvanie, mala som dom.
Hrosne som nahnevana, za to co sa ti stalo.
A verim, ze si hrozne utna, chapem ta. Ked toto dokaze clovek, ktory by mal milovat, je to hrozne.
Prisim ta urob nieco, aby si vas s bybetkom ochranila. A ked budes chciet, pokojne aj spravu napis. Prajem vam len to najlepsie. A hlavne sa nedaj uchlacgolit ak by sa ti ospravedlnoval a sluboval hory doly. Su aj spolky, ktore pomozu matkam v takejto situacii.

autor
24. júl 2023

@svetlonos
@ropucha6 ahojte...mám zlomenú ruku aj nalomenu panvu...už je tu moja rodina...ďakujem Vám nesmierne že na mňa myslíte..ja som stále v šoku a mám pocit že neviem racionálne rozmýšľať a povedať súvislú vetu, ktorá by mala nejaký zmysel...mám policajnú spravu, v nemocnici neboli hlúpi...zatiaľ som ale na polícii nebola...predsa plne kojim a mala je na mňa veľmi naviazaná...kebyže nemám ju, tak je to o dosť ťažšie ..mám Vás rada, aj keď vôbec nepoznám ani Vaše tváre...prajem Vám všetko najlepšie v živote ❤️❤️❤️❤️❤️

autor
24. júl 2023

Správu pre políciu z nemocnice...ale pochopili ste 🙂

autor
24. júl 2023

A samozrejme všetkým ďakujem aj čo písali vyššie ❤️❤️❤️

ropucha6
24. júl 2023

Paneboze, ten magor ta musel riadne doriadit :( no chod to nahlasit, nech rozvod prebehne rychlo…