Ahojte, pri kojeni malému casto zapadne mlieko, kašle, lebo stále zaspáva pri kojeni a mlieko drží v ústach...raz aj vdychol to mlieko, to bolo strašné! Poradte mi, co s tym robiť...
@miranda23 Ja som pri prvej dcérke dávala odgrgavať cez plece..v noci som niekedy držala aj 20min čo bol zabijak,ale keď som to nespravila hneď jej zabehavalo .niekedy odgrgla hneď niekedy fakt dlho ..teraz pri druhej nedávam odgrgavať zaspavame spolu a na prsníkutiez jej niekedy ostane v puse,ale to ona prehltne zazbehne jej dvihnem ju fuknem na ňu a hneď lapi dych a je to ok .. jej
@karhu bohovska rada. Asi ste svoje deti nekojili😅
@luciannka83 preco? ja dieta kojim a nezaspalo mi na prsniku ani raz 🤷♀️ naje sa, odpoji, odgrgne, do postielky a spat
@petamich kazde je ine. Vsetky moje 3 sa dali odpojit a niekedy v spanku grgli, ale niekedy nie. Niekedy to vadi a niekedy nie. Vadi v tom zmysle, ze sa zobudi s revom, ze mu treba grgnut, ma nepohldlie, a reve, lebo nevie, co...😅. Prelozila som do postielky alebo kocika a spali. Ale niektore sa pri odpojeni zobudia, hm...😒
@luciannka83 len 2r, ale ocividne len vy viete ako na to😉
@petamich tak vam fandim, ze to mate takto super. 👍
nakrmit a do postielky, nenechat ho zaspavat na prsniku