Problémy pri dojčení

miranda23
20. okt 2021

Ahojte, pri kojeni malému casto zapadne mlieko, kašle, lebo stále zaspáva pri kojeni a mlieko drží v ústach...raz aj vdychol to mlieko, to bolo strašné! Poradte mi, co s tym robiť...

karhu
20. okt 2021

nakrmit a do postielky, nenechat ho zaspavat na prsniku

bobuema
20. okt 2021

@miranda23 Ja som pri prvej dcérke dávala odgrgavať cez plece..v noci som niekedy držala aj 20min čo bol zabijak,ale keď som to nespravila hneď jej zabehavalo .niekedy odgrgla hneď niekedy fakt dlho ..teraz pri druhej nedávam odgrgavať zaspavame spolu a na prsníkutiez jej niekedy ostane v puse,ale to ona prehltne zazbehne jej dvihnem ju fuknem na ňu a hneď lapi dych a je to ok .. jej

bobuema
20. okt 2021

@miranda23 a dávam bokom spať nie rovno na chrbátiku.

luciannka83
20. okt 2021

@karhu bohovska rada. Asi ste svoje deti nekojili😅

petamich
20. okt 2021

@luciannka83 preco? ja dieta kojim a nezaspalo mi na prsniku ani raz 🤷‍♀️ naje sa, odpoji, odgrgne, do postielky a spat

miranda23
autor
20. okt 2021

@miranda23 moj si dvakrát potiahne z prsníka a hneď zaspáva, a potom mu zabehne

nevenka
21. okt 2021

@petamich kazde je ine. Vsetky moje 3 sa dali odpojit a niekedy v spanku grgli, ale niekedy nie. Niekedy to vadi a niekedy nie. Vadi v tom zmysle, ze sa zobudi s revom, ze mu treba grgnut, ma nepohldlie, a reve, lebo nevie, co...😅. Prelozila som do postielky alebo kocika a spali. Ale niektore sa pri odpojeni zobudia, hm...😒

karhu
21. okt 2021

@luciannka83 len 2r, ale ocividne len vy viete ako na to😉

petamich
21. okt 2021

@nevenka pravdu mas 🙂

luciannka83
24. okt 2021

@petamich tak vam fandim, ze to mate takto super. 👍