Problémy po ukončení kojenia

aliena89
22. okt 2020

Rada by som sa opýtala či je možné aby som týždeň po ukonceni dojcenia začala byť malatnejsia, viac unavená. Pri prvom synovi sa mi nič také nedialo tak neviem čomu to mám pripisovať. Mala som aj trochu naliate prsniky ale neviem či to môže súvisieť s tým prebytkom mlieka, a s nejakym zapalom alebo nieco podobne Dakujem

alikal
22. okt 2020

ked sa skonci kojenie, vela zenam sa daju hormony do "normalneho" stavu, moze to sposobit vseliake vykyvy. viem ze aj mne nieco bolo, ale uz si nepamatam co 🙈 trvalo to mozno dva tri tyzdne a vsetko bolo opat v norme. unava moze byt z hocicoho, aj z tohto, aj z nejakeho prechladnutia, pocasie. zapal by bolel, ale ak su naliate ze tam budes citit bolave hrcky alebo co, treba odstriekat daco von. nie vela aby sa netvorilo nove ale aspon daco sem tam. ak nebolia asi netreba

aliena89
autor
23. okt 2020

@alikal ďakujem krásne. Pri prvom synovi som nič také nemala takže som.trosku zmätená...viem.ze je aj také obdobie...jesenná únava a tak....Ale už asi zo 5 dní som ako po opici :D sem tam.mi.je an zima ale nič iné...tak hádam to rýchlo odíde🙂