Problém s prsníkom

lara0000
11. jún 2013

Ahojte mamicky idem k vam po radu. maly ma pol rocka a stale kojim doteraz som nemala ziadne problemy az teraz uz asi 3 den ma dost boli lavy prsnik myslim ze sa my nezapaluje lebo maly mi berie mliecko z neho kazde 2,5 az 3 hodiny a kedze v noci dobre nespinka tak niekedy v noci aj kazdu 1hodinku je na nom zaveseny 🙂
Problem je v tom ze mam stale pocit ak by bol naliaty mliekom je tvrdy ale nedokazem ani odsavackou ani rucne z neho nic odsat ledva 10ml. dakuzjem za vsetky rady

januliku
11. jún 2013

@lara0000 Pod horucou (teplou) sprchou sa pokusit poriadne rozmasirovat (aj cez bolest), aby sa mliecko pustilo. Namiesto sprchy mozes nahriat lampou alebo daj do plienky (vrecuska) nahriatu suchu ryzu a s tym skus rozmasirovat. Bude to boliet, ale ked sa mliecko pusti, tak sa ti ulavi. Vela stastia.

januliku
11. jún 2013

@lara0000 Zabudla som. Masirovat kruzivymi pohybmi smerom z vonkajsej strany ku bradavke.

lara0000
autor
11. jún 2013

@januliku dakujem moc pekne

panizima
11. jún 2013

lara maly ti prsnik musi roztahat, rano som vstala s takym prsnikom, 2x kojenie som ho prikladala 2 krat k tomu istemu,kym som necitila,ze zmekol.

lara0000
autor
11. jún 2013

@panizima praveze on mi s neho pije ale jednu stranu toho prniku mam stale tvrdu uz som s neho aj cosi odsala niakych 60ml ale stale je taky

lucia78
11. jún 2013

mozno mas upchaty len jeden vyvod. niekedy moze byt na jeho konci nieco ako zatka lebo kamienok, proste susene mliecko a to treba vytlacit z bradavky...

danim
11. jún 2013

@lara0000 chod do lekarne kup si burow alkohol, a ten- obklad si vloz do podprsenky a maj to tam aj 24 hod- aj na noc.. vydrzis.. nech tu hrcu nemas viac ako 2 dni ( nie je to sranda, moze to skoncit skalpelom neprehanam.. ak nezvladnes do 2 dni, chod k dr.. oxitocin injekcia pomoze , ale na prve hrce pomoze aj ten obklad )... dieta ked pije- brada k hrci, ty menej pi, skus odsat rucne.. a hladaj tu bielu bodku na bradavke, vylupnes a mlieko vytecie.. ( ak ti to nevypije dieta ).. vola sa to retencia= upchatie mliekovodu.. tak googli.. pripadne mamila.sk

ak nemas burow alkohol-.. pouzi biele vino ( mne burow pomahal )

lara0000
autor
12. jún 2013

@danim dakujem

panizima
13. jún 2013

@lara0000 prikladaj maleho viac krat ktomu tvrdemu psniku,az kym nezmekne, on ti ho roztaha lepsie ako odsavacka