Problém s odsávaním mlieka

weronica159
15. máj 2017

Ahojte baby mam problem mala je na 98% dojcena iba v nutnom pripade dostava bebu. Ale ide o to ze mala v noci sa nakoji rychlo a mne ostanu plne prsniky a ked chcem odsat trva to dlho lebo mlieko nejde plynulo ale ide tak 3-4 stlacenia a potom prestane musim povytiahnut prsnik vlozit dnu a znova 3-4 krat a tak zasa nic. Tlak v odsavacke je stale rovnaky lebo prsnik mi taha rovnako len mlieko nejde. Neviete kde robim chybu. Dakujem

zuzik307
15. máj 2017

@weronica159 nie je potrebne odsavat, iba co si zbytocne vyrobis nadprodukciu...ak mas pocit plnych prsnikov, odstriekni, kym nemas pocit uvolnenia...

weronica159
autor
15. máj 2017

Chcela som odsavat z dovodu ze malu budem nechavat s babkou koli tomu ze ma caka skuskove v skole tak aby nedomrmovala umelym ale mojim

siska53
15. máj 2017

@weronica159 tak skus potom odsavat tak,ze na jednom prse dieta,na druhom odsavacka.
Mne to pomohlo,ked som si chcel pei krize opat nastartovat produkciu a pri malej zas tiez naodsavat kvoli mojej nemocnici.
Akoja som mala mlieka dost,len z tej odsavacky to prosto nikdy nepojde tak,ako ked saje dieta.
Su sice maminky co odsaju aj rucnou,ale ja ledva elektrickou..