Ktoré pravidlá porušuje: | Zruš ahojte, baby ak mát odsávačku avent isis, prosím vás o radu, ja som ju kúpila od jednej holky, ktorá ju používala 3.mesiace, no ja mám s nou akosi problém, ked si mliečko odsávam , tak sa mi tam vyberie, resp.prevráti, alebo trošku vysunie tá biela okrúhla gumička, cez ktorú ide mliečko do fľašky,,,,máte s tým niektorá skúsenosť???robím niečo zle???dík užma to hnevá, pár krát zatlačím pákou a hups...
tak to mám...neviem prečo odskakuje...treba páčkou robiť jemne v mkratších intervaloch???síce už som to skúšala rozne...
tak potom neviem...hm....vsetko treba dobre pozatlacat, staci ze je tam malilinka strbinka ahned to netesni.....skus rozobrat a poskladat...neviem...nie je na tom vela veci kde by mohla byt chyba....ja ju mam tiez cez inzerat a v pohode....som s nou velmi spokojna.... ale tiez mi zozaciatku niekedy nechce odsavat, musim si tam napasovat prso aby tesnilo, az ked viackrat postlacam, tak sa akoby odsaje vzduch a potom to zacne... a robim tak v kratsich intervaloch kym sa to nerozbehne 😉
Ahoj, ja som mala také isté problémy s odsávačkou. Nakoniec som prišla na to, že som mala poškodenú bielu gumičku - membránu. Skús sa pozrieť okolo tej hviezdice či ju nemáš na niektorých miestach natrhnutú. Ja som si nakoniec kúpila do zásoby aj membrány aj tú silikonovú gumu (membrány stála cca 60,Sk a guma 250,-Sk 😝 ) nakoľko MM len odsávam a dávam z flaše.
Dúfam, že som pomohla.
kvetinka 511 veľmi pekne dakujem, je to na dvoch miestach trošku poškodené...kde si kúpila tú bielu gumičku...
boli sme spolu v Ha porodnici...
dík pomohla si mi ,len kde to kúpiť???
ahojte baby,.,,asi troska od veci sa opytam..mali ma strasne huste sopliky...odsavam a nic,...az mna bolia pluca...neviete mi poradit co s tym???ma len 2 mesiace..a nejake lieky do nho pchat moc nechcem
afry, hihi, my sme sa bavili o odsvacke na mlieko 😅 ale nevadi - nasa ma tiez huste sopliky, kup si odsavacku na vysavac Babyvac ...je to super, predtym das napr. Physiomer, chvilu pockas a vsetko vytiahnes... 😉
jeeeeeeeeeejjda sorry...ja som to prekukla .. 🙂 a to ako si mam vypytat v obchode???odsvacka baby´vac je meno???bo my puzivame otrivin a to je dost namahave aj pre mna aj pre krpca,...
afry .. ano, odsavacka Babyvac je meno.. ale tiez to budu poznat pod "odasavckou na sopliky na vysavac" 😉
tiez mame, sice boli sme doteraz len raz chori - len sopliky, nastastie, ale fakt pomohlo 😉
kde to dostanem lekaren???nevies nahodou aka je cena?
afry Nemal by to byť problém kúpiť bežne v lekárni, ak nie, tak určite objednajú. Ja som to ale kúpila v internetovej lekárni www.docsimon.sk , stálo to cca 300sk, ale tam majú všetko celkovo výrazne lacnejšie,tak veľa vecí kupujem tam, oplatí sa mi to aj s poštovným. Majú tam k tomu i náhradnú trubičku aj kefku na čistenie, to je už len pár korún... Pred čistením dávame fyziologická roztok Libenar, tiež to tam majú a potom o chvíľu vytiahneme. Je to dobrá vec.... Viem že malému neublížim a vytiahneme všetko ľahko von.
cena je okolo 300sk
myslis tu malinku co je z jednej strany hladka a z druhej ma akoby "hviezdicu" ? a nemas ju naopak? lebo ja som si ju raz dala opacne a tiez mi odskakovala....ta"hviezdica" ma byt smerom nahor.