Ahojte som zúfalá malý mi už 4den odmieta prsník ani do úst nezoberie. Strašne place otáča hlavu preč. Už som s toho na nervy on je papkac a doteraz nebol problém nijak raz ho neviem nakojit len raz za noc sa chytí a potom už zase nie a celé dni vôbec mlieko odsavam a dávam potom piť cez fľašu tu stiahne hneď ale prsník ani bohovi lenže ja nestíham mu toľko odsavat jak on pýta lebo veľmi place už som mu musela dat um kým som odsavala a toto nechcem aby bol na umelom keď môjho mlieka mam veľa a dosť. Prosím neviete čo robiť. Ja nechcem prestať s kojenim Malý ma o 2tyzdne 3mesiace
Prešla som si presne tým, pri oboch deťoch....neboj prejde to, mlieka máš dosť,len treba vydržať,mlieko sa prispôsobí podľa potreby,možno bude chvíľu častejšie pýtať,ale vráti sa to do "starých" kolaji....prečítaj si niečo a rastovom špurte ...ono to súvisí aj s tým tokom mlieka v tom tomto období,je nervózny,lebo mu nevyhovuje...buď ide slabo alebo veľa....trvá to taký týždeň dva,kým sa mlieko "upraví" ...potom v polroku sa to zopakuje zas ale prejde to iste😉
Velku chybu si urobila ze si mu dala flasu…teraz len dufaj,ze sa to bude dat zvratit…byt tebou najdem si laktacnu a zavolam ju k sebe domov…podla mna sa upravila laktacia a malemu tecie pomalsie a musi sa viac namakat a to sa prejavuje dojcenskym strajkom…takze sup kontaktovat dobru laktacnu a dufaj ze pomoze,lebo tou flasou si to mozno aj pokazila…
Je to strajk, prejde to urcite, len si snaz najst nehaku strategiu aby sa napapal, ja som vtedy kojila hlavne v noci
Už to prešlo od včera pekne papa kojim ho a sme bez fľaše 🤗🤗🤗 dúfam ze už mu to vydrží lebo tie pár dní bol masaker
Cez fľašu sa menej namaká, je mu to pohodlnejšie asi,aj sa rýchlejšie zasýti. Skúsila by som dokrmovat cievkou. Ale počkaj ešte na rady skúsenejších 😉