Ahojte mamičky, viete mi poradiť s kojenim mam mesačne babo a taky problém ze sa prisaje, cca 5min ťahá a potom začne byť nervózny napína sa kričí (bije ma😄) niekedy sa odtahuje od bradavky a potom zase prisaje akoby som nemala po pár minútach mlieko ale práveže mám sice je prsník mäkký po tých pár minútach tahania no aj keď mu ponúknem druhý prsník ktorý je naplnený ajtak to robí.. Sem tam popritom zaprdka co si myslím ze je kvôli tomu ako sa napína nemsslim si ze ma problém s kakanim alebo s vetrami. Jem opatrne a malý ma dobru pravidelnú stolicu tak neviem čím to je ze je taky nespokojný a čomu sa tiež divím je ze to nerobí stale, robí to aj pri plných prsiach takže neviem z toho vyjsť ci mam niečo s mliekom alebo on s bruškom alebo je v tom niečo iné lebo aj prisavat sa už vie dobre .. A ešte som niečo počula o cumlikoch ze sa nemajú dávať pretože potom je problém s prisatim alebo s tahanim mlieka a ja cumel používam. Tak keď z toho niektora vie vyjsť budem rada😏😃
Nepapa hltavo? My sme mali taky problem prve 2 mesiace,hltavo papal a bolelo ho brusko aj napriek tomu,ze kakal a prdkal ukazkovo,to je malinke babatko,este mu dozrieva vsetko....
Brucho (grg/prd) alebo spanok.
Moj to robi preto, ze chce naraz jest aj spat 😃 a nevie co skor
nemožeš mat slabe mliečko, alebo malo mliečka? Že mu tečie pomaly, rozčuluje sa, je hladny, chce spinkat,…
@mareri no ja som už nevedela čo ďalej môj malý bol 3 dni už len na nutrilone takže som zavolala laktacnu a tá mi povedala ze slabé mlieko neexistuje.. Ale ze ano mam zníženú tvorbu a menej mlieka.. Vyskúšali sme upraviť polohu a prisatie, dala mi kapsule Benedikt a Senovku a pomohlo to, týždeň som nemala žiadne problémy (lenže stále ostalo to ze maly papa každú hodinu a to ochvilu bude mať 2 mesiace) ale teraz keď mi došli tie kapsule znova je to na tom istom.. Takže neviem ci to mam brat dlhodobo aby sa mi upravilo mlieko alebo ich budem musieť piť stále kým budem kojiť no ale zas finančne je to dosť drahé každý týždeň 25€..ale nechce sa mi veľmi veriť ze mam dobre mlieko lebo každú hodinu by mal papať možno len prvé dni nie v 2. Mesiaci takže zase neviem co ďalej..
@danana20 som sa akurát chcela opýtať
Zahod cumel bude po probléme.
Začína sa vám štrajk.
Dieťa nepotrebuje stále niečo dudať. Naučí sa zvládať situácie, a nemať stále niečo v ústach.
Ja som uspávala na prsníku a v kočíku mi dcéra normálne dokázala spať len tak.
Pri prvej bol hrozný štrajk. Čiže ovládam a cumel fakt nedoporučujem.
Ja som nemala problém dojčiť hocikde
@danana20 vieš. Mamin prsník nie len jedlo, ale kontakt s matkou.
Sú deti ktoré potrebujú veľa kontaktu, nechaj mu ju koľko potrebuje. Nechaj ho na sebe, aký dopyt, toľko mlieka. Priorita je dojčiť stále často.
Tvorba sa upravuje a opäť bude stúpať. Len často dojčiť.
Bude to od 3 mesiaca lepšie
@danana20 aj mne to robil ..ja myslím že vymýšľa a začína robiť somariny 😅 ..bude mať 7 mes za týždeň