Problém pri odsávaní

nina8888
21. dec 2013

Dobry den mamicky mam problem,mam10tyzdnoveho synceka mlicka som mala zozaciatku velky přebytek a musela som odsavat uz 2-3tyzdne som neodsavala nemala sim potrebu maly papa prave sme chory tatino ja aj maly a musim ist na pohotovost a ked som si chcela odsat mliecko tak som zistila ze neviem dostat z prsa viac ako 20g odsavackou....ale predtM som v pphode odsavala100gked ma tlacilo prso alebo ked spal maly dlhsie?co to znamena?mam malo mlieka? Alebo mate s tym niektora skusenosti?

galaxy
21. dec 2013

ja som doteraz kojila veľmi často, myslím,že mojej malej mliečko vždy stačilo, a doteraz ledva odsajem 10ml 😀

zuzkaanicka
21. dec 2013

@nina8888 vobec sa tym nevzrusuj, to co odsajes Ty a to co maly-to je neporovnatelne 😉 ... mlieka mas tolko, kolko on potrebuje, keby ho bolo malo, tak by sa drobec uz stazoval 😉

matulienka10
21. dec 2013

Presne tak ,ked malý pravidelne vyprazdnuje prsníky ma mliečka dosť, jeho ťah a ťah odsavacky sú neporovnateľne, užívaj si dojčenie, prídu aj krizy a rastove spurty, treba len dostatočne piť a byť v psychickej pohode, držím palce nech dojcite kým chcete obaja 😉

nina8888
autor
21. dec 2013

dakuejm vam velmi pekne za rady uz som pokoja maly pekne papa a mne sa podarilo odsat deci ručne lebo to odsavačkou moc nešlo..

zuzkaanicka
21. dec 2013

@nina8888 vidis, to som v rychlosti nenapisala, ze najlepsie je odsavat rucne (teda, najlepsia odsavacka je dieta, ale to isto vies 😉 ) ... ono, keby si odsavala pravidelne, tak by islo aj do odsavacky viac, ale ked si odsavat prestala, tak je jasne, ze islo menej-aj tak je najlepsie, ked si dietatko odsava same 😉 ... ale je mi jasne, ze obcas treba aj odsate mlieko.