Keď ste dostali menzes po pôrode prisli ste o mliecko? Dakujem za odpovede
@luckalucka5718 nie.
nie
Dostala som hneď po šestonedelí a mlieka bolo dosť 🙂
Ja som mala menzes 6 týždeň sestinedelia a mala mi prestala papať plakala takze som myslela že mi došlo a prešli sme na UM tri mesiace potom mi povedala teta že to mohlo byt spôsobené ms že mohlo byt mliecko chuťovo iné a zato nechcela potom má mrzelo že som dokojila tak skoro no nevedela som 🤷🏼♀️
Nie, MS som dostala 6 mesiacov po porode a kojim uz vyse roka a uplne v pohode 😉
@luckalucka5718 Dieťa cíti zmenu chuti MM počas ms, ktorá mu môže vadiť. Ale trpezlivo vydržať a o mliečko sa nepríde ani po nástupe pravidelných periód ms.
@luckalucka5718 nie
ja dá sa povedať ,že áno...ako som dostala menzes postupne kojenie slablo až skončilo..ale nie že by to bol nejaký sek, že prvá menštruácia a hneď konieč kojenia. No u mňa to už bolo prirodzené, dieťa už malo rok a pol. 🙂
@luckalucka5718 nie, absolútne, veselo sme pokračovali ešte 2 roky v kojeni popri menzese. Akurát som sa vtedy nikdy nevyspala lebo to bolo intenzívnejšie vtedy
@luckalucka5718 ja som prišla o mlieko skrz koronu,to som vtedy dostala aj strašne silnu menštruáciu aj bolesti pri nej akoby idem znovu rodiť 🤭takú som v živote nemala a ako keby utalo a bolo po mlieku...
@luckalucka5718 Nie. Dostala som ms 6 mes. po porode a kojila som 2 roky. Jedine s cim bol trochu problem bolo, ze pred ms bolo mlieka menej a horsie sa spustalo.
nie, prišla som o neho nejak samovolne a to som poznala hned, lebo tahal a stále plakal, tak som nakoniec kupila umele mliečko
Nie, dostala som menzes ked mala dcera 2 roky a dojčila sa este do 4 rokov.
@luckalucka5718 nie, neprisla. Kojila som veselo dalej 😉