Prišli ste o mlieko, keď ste dostali menzes?

luckalucka5718
9. júl 2021

Keď ste dostali menzes po pôrode prisli ste o mliecko? Dakujem za odpovede

veronice
9. júl 2021

@luckalucka5718 nie, neprisla. Kojila som veselo dalej 😉

pribinak
9. júl 2021
veronykacs
9. júl 2021

nie

kate211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evaachesa
9. júl 2021

Dostala som hneď po šestonedelí a mlieka bolo dosť 🙂

vikybotka
9. júl 2021

Ja som mala menzes 6 týždeň sestinedelia a mala mi prestala papať plakala takze som myslela že mi došlo a prešli sme na UM tri mesiace potom mi povedala teta že to mohlo byt spôsobené ms že mohlo byt mliecko chuťovo iné a zato nechcela potom má mrzelo že som dokojila tak skoro no nevedela som 🤷🏼‍♀️

zuzkacik4
9. júl 2021

Nie, MS som dostala 6 mesiacov po porode a kojim uz vyse roka a uplne v pohode 😉

katkamatka7
9. júl 2021

@luckalucka5718 Dieťa cíti zmenu chuti MM počas ms, ktorá mu môže vadiť. Ale trpezlivo vydržať a o mliečko sa nepríde ani po nástupe pravidelných periód ms.

snehulienka3
9. júl 2021
1angelika
9. júl 2021

ja dá sa povedať ,že áno...ako som dostala menzes postupne kojenie slablo až skončilo..ale nie že by to bol nejaký sek, že prvá menštruácia a hneď konieč kojenia. No u mňa to už bolo prirodzené, dieťa už malo rok a pol. 🙂

liliana212
9. júl 2021

@luckalucka5718 nie, absolútne, veselo sme pokračovali ešte 2 roky v kojeni popri menzese. Akurát som sa vtedy nikdy nevyspala lebo to bolo intenzívnejšie vtedy

11_martina
16. júl 2021

@luckalucka5718 ja som prišla o mlieko skrz koronu,to som vtedy dostala aj strašne silnu menštruáciu aj bolesti pri nej akoby idem znovu rodiť 🤭takú som v živote nemala a ako keby utalo a bolo po mlieku...

scorpionflower1
16. júl 2021

@luckalucka5718 Nie. Dostala som ms 6 mes. po porode a kojila som 2 roky. Jedine s cim bol trochu problem bolo, ze pred ms bolo mlieka menej a horsie sa spustalo.

wawna
22. júl 2021

nie, prišla som o neho nejak samovolne a to som poznala hned, lebo tahal a stále plakal, tak som nakoniec kupila umele mliečko

natasha1988
1. aug 2021

Nie, dostala som menzes ked mala dcera 2 roky a dojčila sa este do 4 rokov.